WAYOUT: DUBAI U NOVEMBRU I DECEMBRU PO LAST MINUTE CENAMA

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Dubai preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, to je pre svega iz razloga što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjihotelm partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Trenutno najveća svetska manifestacija održava se u Dubaiju EXPO 2020https://www.expo2020dubai.com/ i sama po sebi je najbolja pozivnica za sve one koji razmašljaju da u narednom periodu posete ovu fantastičnu destinaciju.

Foto: Promo

Ako ni to nije dovoljno, ono što će svakoga ubediti da otputuje u Dubai jesu fantastične plaže Arabijskog zaliva, prelepo sunčano vreme, najbolji šoping na svetu i naravno, neki od najboljih svetskih hotela koji svojom perfektnom uslugom čine da ugođaj bude potpun.

Foto: Promo

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša last minute ponuda za novembar, kao i specijalna ponuda za polaske u decembru obiluju sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najpovoljnijim cenama.

Foto: Promo

Iz naše ponude bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najpoznatijih hotela u Dubai Marini među našim putnicima Marina View Hotel Dubai 4*, Millennium Place Dubai Marina 4*, Rove Dubai Marina 3*Lux koji su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im plaža bude nadohvat ruke, kao i Ibis Styles Jumeirah 3*Lux u blizini Jumeirah plaze. Takođe, kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bismo Dukes The Palm 5*, Royal Central Hotel The Palm 5*, kao i hoteli u samom srcu omiljene šetališne zone u Dubaiju JBR, a to su Movenpick Jumeirah Beach Hotel 5*, Amwaj Rotana JBR 5*, i Sheraton Jumeirah Beach 5* koji svojim gostima nudi besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana.. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na pešačkoj udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Ibis Mall Of The Emirates 4*, Ibis Al Barsha 3*, Citymax Al Barsha 3*Lux, Elite Byblos 5* u blizini Mall of The Emirates i Canal Central Business Bay 5* u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e. Za sve ljubitelje luksuza, na čuvenom šetalištu Jumeirah The Walk bismo izdvojili Wayout Gold hotele Rixos Premium Dubai JBR 5*, zatim Habtoor Grand Beach Resort 5* i Grosvenor House Dubai 5*. Za one koji žele da pobegnu od gradske gužve, savetujemo odmor u nekom od najluksuznijih svetskih hotela koji se nalaze na čuvenoj palmi – Jumeirah The Palm, a posebno bismo izdvojili hotel Sofitel Dubai Jumeirah The Palm 5*.

Foto: Promo

Uz veliku zahvalnost na dugogodišnjoj saradnji avio kompaniji Fly Dubai koja obavlja direktne letove za Dubai svakog dana u nedelji, kao što ste navikli prethodne jeseni i zime, uz neizbežan odmor na divnim plažama Arabijskog zaliva, preporučujemo putovanje u Dubai u oktobru, novembru i decembru. Za naše putnike smo izdvojili neke od najpopularnijih hotela sa najpristupačnijim cenama, a Dubai svakako važi za jednu od najsigurnijih i najorganizovanijih destinacija koje su se među prvima oporavile i nastavile normalno funkcionisanje nakon pandemije, a ako ste navikli da svoje putovanje u Dubai rezervišete preko turističkih portala, proverite naše paket aranžmane koji uključuju avio karte, transfere na destinaciji, smeštaj u vrhunskim hotelima, kao i usluge licenciranog vodiča na srpskom jeziku i uverite se u to da su naše cene najpovoljnije uz maksimalno kvalitetnu uslugu.

Foto: Promo

Obzirom na to da nam se bliži još jedna poznata manifestacija, a to je Dubai Shopping Festival 2022 koji traje tokom celog januara i da je vreme u Dubai možda i najlepše u januaru i februaru, Wayout agencija se potrudila da izađe sa novom First Minute ponudom za svakodnevne polaske u januaru i februaru sa najvećim izborom najkvalitetnijih hotela (u ponudi se nalazi čak preko 30 hotela). Takođe, bitno je još jednom napomenuti da je Dubai među najtraženijim svetskim turističkim destinacijama, stoga savetujemo putnike koji svoje putovanje planiraju početkom naredne godine, da što pre bace pogled na Wayout ponudu i odluče se za neki od mnoštva hotela iz ponude.

Foto: Promo

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese [email protected] rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.



Izvor: PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar