Srbija je zemlja šampiona: Ministar Udovičić obišao nacionalni trening centar i oduševio sportiste (FOTO)

- Nastavljamo sa ulaganjima u sportsku infrastrukturu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je danas završne radove na atletskoj stazi nacionalnog trening centra kraljice sportova u Beogradu.

Ministar je ovom prilikom najavio nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nastavljamo sa ulaganjima u sportsku infrastrukturu, kako bismo svakodnevno proširivali sve brojniju sportsku porodicu Srbije, jer Srbija jeste zemlja koju prepoznaju kao zemlju sporta i šampiona – poručio je ministar Udovičić.

Foto: MOS

Kako kaže, “atletska dvorana je dom srpske atletike, mesto gde se najmlađi upoznaju sa kraljicom sportova, ali i centar koji ispunjava sve uslove za vrhunsko bavljenje atletikom i organizaciju međunarodnih atletskih takmičenja.”

Foto: MOS

– Ulaganjem u izgradnju spoljašnje atletske staze dajemo dodatnu vrednost ovom modernom sportskom objektu gde treniraju i stasavaju novi atletski šampioni, koja je jedinstveni regionalni centar. Nakon veoma uspešnog domaćinstva Evropskog prvenstva u atletici u dvorani pre četiri godine, u martu ćemo biti domaćini i Svetskog dvoranskog prvenstva, što je dokaz da međunarodne sportske organizacije prepoznaju Srbiju kao zemlju koja ima sve kapacitete da ugosti ceo svet i bude pouzdan partner na svetskom nivou za organizaciju najprestižnijih atletskih takmičenja – izjavio je ministar Udovičić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ministarstvo omladine i sporta (@omladinaisport)

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar