SRAMOTA Đilasa i njegovog portala! Najodvratniji napad na Vučića: Koristi BOLESNU decu u borbi za vlast

Portal Dragana Đilasa zaboravio je da napomene da je Vučić do sada dao milijarde dinara za lečenje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajkovic/Objektiv, Printscreen

Portal “Direktno” na čelu sa njegovim vlasnikom, liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom ponovo je svoje sramne i neosnovane napade usmerio ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Naime, na ovom portalu objavljen je tekst pod naslovom “Zeznite Vučića i dajte milion evra bolesnoj deci” u kom se predsednik Vučić optužuje da je podržao srpske reprezentativce radi samoreklame.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je fudbalerima naše reprezentacije milion evra iz budžeta ukoliko donesu radost celoj naciji i pobedom nad Portugalom, se direktno plasiraju na Svetsko prvenstvo u Kataru, da bi Đilasov portal izneo sramne optužbe kako predsednik Vučić to radi zbog samoreklamiranja, kao i da bi trebalo taj novac da se da bolesnoj deci.

Ono što Đilasov portal namerno izostavlja, a što treba imati u vidu jeste da je Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem dala već nekoliko milijardi dinara za lečenje obolele dece.

Đilas bi, sa druge strane, prvo mogao da da makar 1% onoga što je opljačkao od naroda Srbije i strpao u svoje džepove, otimajući od sirotog naroda, kao i bolesnih, pa tek onda da upire prstom.

Zloupotreba bolesne dece u političke svrhe očigledno nije strana ovom Đilasovom portalu.

Bilo koji politički napad mora da sadrži i elementarni nivo ljudskosti i poštovanja, a korišćenje bolesne dece za obračun sa političkim protivnicima i kritiku režima predstavlja najprljaviji način borbe za vlast.

Foto: Printscreen

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznenadio je fudbalske reprezentativce Srbije u avionu kojim su krenuli na odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru i tom prilikom im poručio da pobede u Portugalu i obećao dodatnu premiju od milion evra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. lepo bi bilo da on zajebe sam sede i one silne milione da za lecenje bolesne dece... kakav bi to politicki potez bio samo bi pa opet mu nebi verovali... jednom lopov uvek lopov...

    Odgovori

Ostavite komentar