NATALIJA i SANI TRIK FX u KUĆNOJ IZOLACIJI! Ovo im pada teže nego u ZADRUZI! (FOTO)

Posle rijalitija opet karantin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/D.Milenković

Usled pandemije koronavirusom koji je zavladao čitavim svetom, ljudima koji žive sami ali i porodicama se preporučuje da ostanu u kućnom karantinu kako bi sprečili dalje potencijalno širenje virusa.

I naše poznate ličnosti nalaze se u svojim kućama i svojim primerom pokazuju kako bi trebalo svi da se ponašamo u ovim za nas teškim danima.

ŽESTOKA SVAĐA Anabele i MLAĐE, odzvanjala spavaća soba: SRAMOTO jedna, zato ti je takav život! (VIDEO)

Natalija i Sani Trik FX nedavno su napustili rijaliti Zadruga, a posle tog zatvorenog prostora, njih dvoje opet se nalaze u izolaciji, ovoga puta kućnoj:

– Kada čekam u redu ispred prodavnice i vidim kako ulaze samo dvoje po dvoje, dođe mi da lupam na staklo i kažem: “Požurite, nemamo vremena!” jer smo to radili u “Zadruzi” – nadovezao se uz osmeh Sani.

 

 

View this post on Instagram

 

❤❤❤

A post shared by TRIK FX Natalija i Sani???? (@natalijatrikfxofficial) on

– Kako je Sani naučio da kuva u “Zadruzi” sada ne izbija iz kuhinje. Meni to smeta, iako ne bi smetalo većini žena, ali ionako nemam šta da radim po kući, pa mi je kuvanje bilo zanimacija, a sad nemam ni to – dodala je Ibraimovljeva.

-U “Zadruzi” je bilo lakše jer je bilo više ljudi, a sad sam samo tu sa Sanijem, pa mi je dosadno – našalila se Natalija.

Par je otkrio da im je boravak na imanju u Šimanovcima bio odlična priprema za sve ovo kroz šta trenutno prolaze, te da im jedino problem pravi vežbanje:

– Navikli smo da vežbamo napolju, a to je sada malo nezgodno. Ipak, kada izađemo da vežbamo trudimo se da ne prilazimo nikome i da se dobro dezinfikujemo kad se vratimo u stan – ispričala je Natalija.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar