Karleuša najavila novogodišnji koncert kao u NJUJORKU i poslala važnu poruku: “Vakcinišite se” (VIDEO)

Jelena je istakla da samo privilegovani kao nijedan zemlja na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Pevačica Jelena Karleuša nastupiće u novogodišnjoj noći na platou ispred Narodne skupštine zajedno sa Marijom Šerifović i Sarom Jovanović, i to, kako je danas izjavila, potpuno besplatno – kao dar svim Beograđanima i gostima Beograda.

-Potrudiću se da moj koncert izgleda kao na Times Square-u u Njujorku i da tu sliku pošaljemo celom svetu. Jednako kao kada smo organizovali moju javnu vakcinaciju i osvanuli na naslovnim stranama magazina u Evropi, ali i u svetu pokazavši kako se u Beogradu vakciniše – izjavila je Karleuša zahvalivši se zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću koji je njene koleginice i nju pozvao da nastupaju u najluđoj noći.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Objektiv.rs

Ona je poručila da joj je čast da kao Beograđanka i Srpkinja nastupa u svom gradu, i pozvala sve koji nisu, da se vakcinišu.

-Imam priliku da putujem svuda po svetu zahvaljujući svom poslu, i jedino Beograd je mesto gde možemo da biramo koju vakcinu želimo. Ne treba da propustimo tu priliku – rekla je ona i zahvalila predsedniku Aleksandru Vučiću na velikom izboru vakcina koji je omogućio građanima Srbije.

Pogledajte detaljnije u nastavku teksta:

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar