Miroslav Ilić napravio PREKRŠAJ u centru grada: Komunalci ga uhvatili, pa ih MOLIO da mu ne pišu kaznu

Sa pevačem je u tom trenutku bila i supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/D. Milutinović

Pevač Miroslav Ilić doživeo je neprijatnost prethodnog vikenda kada su u centru Beograda komunalni policajci zatekli njegov nepropisno parkiran automobil, ubog čega su hteli da mu napišu kaznu, piše Kurir.

Naime, paparaco pomenutog medija fotografisao je legendarnog pevača dok je sa suprugom išao u nabavku u jedan veliki supermarket u srcu prestonice. Kako nije imao gde da parkira svoju “škodu”, Miroslav je, računajući da će brzo zavšriti u radnji, kola ostavio nasred raskrsnice. Međutim, nije računao da će ubaš tom ulicom da prođu komunalni policajci i da će ga zateći “na delu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, upravo u tom trenutku pevač je izlazio iz prodavnice, a kada je ugledao uniformisane muškarce, poleteo je za njima. On je sa cegerima u rukama počeo da ih doziva još sa vrata i da ih moli da mu progledaju kroz prste.

Pokušao je da im objasni da nije mogao da nađe slobodno mesto, te da je tu stao na svega deset minuta, a pravdao se i da nikoga nije zablokirao i da je pešački prelaz bio slobodan.

Na njegovu sreću, uspeo je da odrobovolji komunalce, pa je prošao sa opomenom, ali su ga upozorili da mu sledeći put neće tolerisati nepropisno parkiranje, piše Kurir. Inače, kazna za ovaj prekršaj se kreće od pet do 25.000 dinara, a u pevačevom slučaju, penali su oko deset hiljada dinara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar