Devojčicu SILOVALA dvojica komšija, pa pokušala da se ubije, ali ovo nije očekivala da će se desiti

Nije videla izlaz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Šesnaestogodišnja devojčica iz indijske Goe silovana je u komšiluku nakon čega je pokušala da se ubije.

Nakon što se popela na vrh obližnje zgrade i pred nekoliko unezverenih prolaznika skočila je na beton. Oni su još dok je stajala na krovu pozvali policiju i hitnu pomoć, pa je akcija spasavanja bila uspešna.

Osim polomljene noge i ruke, kao i naprslih rebara, devojčica nije bila na drugi način povređena. Ipak, u bolnici je isprva izrazila revolt što je ostala živa, da bi se tek kasnije u trezvenijem stanju zahvalila svima na pomoći.

Silovanje se dogodilo kada je devojčicu na ulici primetio jedan od komšija koji ju je pozvao u automobil kako bi je prevezao do mesta ka kojem se uputila.

Ona je tom prilikom napravila početničku grešku verujući čoveku koga je znala samo iz viđenja u kraju. Napasnik je potom u automobil primio svog prijatelja i oni su odvezli devojčicu u obližnju šumu gde su se iživljavali nad njom i silovali je.

Kad se vratila kući, rekla je roditeljima šta se dogodilo a oni su alarmirali policiju. Narednog dana rešila je da, dok je bila sama u kući, sebi i presudi, pa se popela na krov zgrade.

U bolnici je dobila informaciju da su silovatelji locirani i uhapšeni, te da će po kratkom postupku biti i izvedeni pred sud.

– Devojčica je u zapanjujuće dobrom stanju ako se uzme u obzir kroz šta je prošla u poslednjih nekoliko dana – rekli su doktori bolnice u Goi, prenosi Times of India.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar