Tanja Savić o PAKLU koji je doživela u braku: “Psihičko NASILJE nekad može da bude gore od fizičkog”

Pevačica pokušava da kroz svoj primer otvori oči mnogim ženama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Tanja Savić je podelila lično iskustvo na temu manipulacije iz braka sa Dušanom Jovančevićem, kada je doživela veliku neprijatnost.

– Ono što bih pre svega napomenula na temu muškaraca i manipulacije, jeste da mi žene steknemo zavisnost od njihove nazovi ljubavi, a u stvari to nije ljubav, već kašičice ljubavi, koji oni nama, nažalost, daju. Šta može da vas spasi iz takvog odnosa? Ne možete da promenite vi vašeg partnera, kao što ni ja nisam mogla svog. Oni se nikad neće promenuti, to su takvi ljudi, to je jednostavno njihov karakter i tu nema prepravke – priča Savićeva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je svim ženama poslala bitan savet.

– Ono što možete da uradite jeste da sebe spasite. Ili ćete da trpite, da obolite, pa dobijete neku psihičku bolest, a kasnije neki kancer, daleko bilo, ali to tako ide. Ili ćete da bežite glavom bez obzira. Eto, ja sam izabrala ovo drugo, mada mene je ova situacija negde i spasila. Ova korona mi je i nešto dobro donela, možda ja nikad ne bih osetila mog manipulatora, nemam pojma. Nemojte trpiti ni psihičko ni fizičko nasilje, psihičko nasilje nekad može biti i gore od fizičkog – priča Tanja u emisiji “Magazin In”.

FOTO: printscreen/youtube

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. Ovo je sramota.....bruka i sramota......najlakse je nekog optuzuti za psihicko nasilje pri tom ne navodeci konkretan primer. Neko moze da kaze da ove Tanjine izjave za nekog predstavljaju psihicko nasilje. Mene je supruga napustila sa dvoje dece pod istim izgovorom....i kada pitam konkretno sta sam to radio, nailazim na cutanje. A pri tomne cujemo sta kaze nprm Tanjin muz.....strasno.....tzv. lifecotching.....uzas

    Odgovori
  2. Slazem se da je psihicko nasilje uzasno istrpeti, ali iz njega se kasnije radja I fizicko. JEdnoatavno, NIJE ISTO, MNOGO JE GORE FIZICKO, ZATO JE I PRED ZAKONOM DRUGACIJE TRETIRANO.

    Odgovori

Ostavite komentar