Frajburg namučio Bavarce u Minhenu: Strašan pogodak Srbina u pobedi Bohuma (VIDEO)

Bajern im je naneo prvi poraz u sezoni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

Fudbaleri Bajerna iz Minhena savladali su Frajburg rezultatom 2:1, u okviru 11. kola Bundeslige.

Domaći igrači su poveli preko Leona Gorecke u 30. minutu na asisteniciju Tomasa Milera. Ovim rezultatom se otišlo na pauzu između dva poluvremena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bajern je duplirao prednosti u 75. minutu preko Roberta Levandovskog, a počasni pogodak za goste postigao je Janik Haberer u 93. minutu.

Iako su izgubili, fudbaleri Frajburga su opravdali svoje treće mesto na tabeli i poprilično su namučili ekipu Julijana Nagelsmana, ali na kraju nisu uspeli da prirede iznenađenje.

Ovo je prvi poraz u sezoni za gostujuću ekipu.

U narednom kolu Bajern gostuje Augzburgu, dok Frajburg dočekuje Ajntraht iz Frankfurta

U ostalim mečevima koji su počeli u 15 časova i 30 minuta, Bohum je savladao Hofenhajm rezultatom 2:0, a utakmicu je obeležio pogodak Srbina Miloša Pantovića u 97. minutu, koji je postigao sa više od pola terena, pošto je golman gostiju Bauman otišao na korner svoje ekipe u nadi da će im doneti izjednačenje, što je srpski internacionalac vešto iskoristio i overio je pobedu svoje ekipe.


Arminija iz Bilefelda je ostvarila prvu pobedu u sezoni, pošto su savladali Štutgart kao gosti 1:0, a Volfsburg je opravdao ulogu favorita u duelu sa Augzburgom i pobedili su sa 1:0 i ovo im je treća pobeda u nizu, uključujući sva takmičenja, tako da je urodila plodom smena trenera.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar