Maja Marinković ulazi u “Zadrugu” spremna da se OSVETI Janjušu i Caru: Ja ne pretim praznom PUŠKOM

Tvrdi da ima razne dokaze, oplela i po Dalili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nekadašnja zadrugarka Maja Marinković navodno ponovo ulazi u ovaj rijaliti spremna da iznese čitavu istinu i obračuna se sa svojim bivšim momcima Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem.

– Zna se ko je prema meni ispao džukela, loš čovek, ološ i ja ću samo istinu govoriti, sve što znam i o kome znam. A to što će neko zbog toga da grebe kapiju ili ruši inventar po rijalitiju, nije moj problem – rekla je ona za Svet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pitaju me da li se Dalila plaši mog ulaska. Ona se, za početak, uplaši kad se probudi i pogleda se u ogledalo. A uopšte joj nije svejedno što zna da ulazim, jer ako poželim, Car će biti moj. Glupo je da se bori, to joj je unapred izgubljena bitka. On jeste ispao skot, mi smo bili u vezi, a baja je u rijalitiju našao drugu. Videće kako će proći, ja izdaju ne praštam. Ali, nije me preterano to pogodilo, u njega sam samo bila zaljubljena, a Janjuša sam baš volela. On me je mnogo više povredio. Ne bih bila u koži ni jednom ni drugom. Obojicu mogu da zavedem i diskvalifikujem. Imam opasne informacije i dokaze i zapamtiće me obojica jako dobro. Oni su mučeni vratove iščašili subotom kad su izbacivanja, sve su se nadali ili se možda plaše da ću da se pojavim. Sad će i dobiti porciju kakvu su zaslužili. Ja ne pretim praznom puškom. O obojici postoje stvari koje se ne znaju, a ja sada imam detalje, imena, dokaze. Ali, polako. Volim kad se peku na tihoj vatri, tad to traje, a osam meseci je dug period – istakla je Maja za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (1)

  1. Boze, koji skrndelji i nebitne licnosti dobijaju na znacaju ,strasnoooo ! Kao drustvo, izmedju ostalih pomerenih i upropascenih vrednisti , a zahvaljujuci i ovakvim bezvrednim likovima, dotakli dno moralnih vrednosti kao ljudi !

    Odgovori

Ostavite komentar