Tuga! Heroj POGINUO spasavajući nepoznatu ženu od sigurne smrti: Pustio konopac i pao u PROVALIJU (FOTO)

Nakon tragičnog žrtvovanja, hitna pomoć je pokušala da ga spasi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Hoakin Romero (34), iz Kalifornije, zakačinjao je ženu za sajlu kojom je trebalo da se spusti, iznad provalije, kada je ona prerano skliznula i zaglavila se na žici. Radnik na platformi poginuo je u herojskom činu i spasao posetiteljku.

Romero je pokušavao da zakači sigurnosne kajševe za žicu, ali žena je skliznula sa platforme. On je pokušao da uhvati kanape, i tada je izgubio ravnotežu jer ga je njena težina povukla i on je visio na kanapima, zajedno sa ženom, na visini od preko 30 metara, prenosi Miror.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je na kraju, navodno odlučio da pusti kanape, jer se plašio da kajševi neće izdržati njihovu težinu. Prema izveštajima, maksimalna težina je oko 113 kilograma.

Nakon tragičnog žrtvovanja, hitna pomoć je pokušala da ga spasi. Izvukli su ga iz provalije što su brže mogli i prebacili u bolnicu ali, nažalost, Hoakin nije preživeo koban pad.

Žena koju je spasao prošla je bez povreda.

Pokrenuta je opsežna istraga popularnog spusta žicom, zbog procene da oko 16 osoba svake godine pogine na ovoj atrakciji, tražeći uzbuđenje.

Kompanija čije je vlasništvo ova atrakcija, koja je otvorena 2015. godine, nudi posetiocima da biraju vožnju. Za vreme spusta dostiže se brzina od skoro 90 kilometara na čas, a visina ponora kreće se od oko 90 metara, pa do preko 820.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar