AMSS: Na Horgošu, Kelebiji i Bezdanu kamioni čekaju SEDAM sati, moguća pojava MAGLE na ovim deonicama

AMS S upozorava i na izmenjen režim saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Teretna vozila, prema podacima Uprave granične Policije od 17 i 10, čekaju sedam sati na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Bezdan.

Šest sati teretna vozila čekaju na graničnom prelazu Batrovci, pet na prelazu Šid, tri na Gradini, dva na Bogojevu, a sat vremena na prelazu Sremska Rača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, a Automoto savez Srbije upozorava vozače na moguću pojavu magle na deonicama koje prolaze kroz kotline i klisure, kao i na mostovima, te savetuje opreznu vožnju.

AMS S upozorava i na izmenjen režim saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova, pa tako navodi da se do 5. novembra od 7 do 15 časova izvode radovi na ispiranju kišne kanalizacijena deonici Takovo – Preljina, u zoni petlje Preljina, a u smeru ka Beogradu. U zoni radova zatvorena je preticajna traka, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

Od sutra do 7. novembra od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na čišćenju i pranju tunela Lipak, Železnik i Straževica na Obilaznici oko Beograda. Saobraćaj će se u tom periodu odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 30. novembra u toku svetlog dela dana od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice koja prolazi kroz Vrdnik, a u toku saobraćaj će se odvijati jednosmerno naizmeničnim propuštanjem vozila.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar