Roj Džons Džunior oduševljen utakmicom Partizan – Huventud: Želim da moj sin zaigra košarku u Beogradu!

- Bio sam i na košarkaškoj utakmici KK Partizan i nisam skoro bolju utakmicu gledao i doživeo takvo navijanje i atmosferu. Kada sam to video i doživeo u hali Pionir za koju sam čuo da je živa istorija košarke u ovoj zemlji - rekao je Džunior

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsport.rs©

Dan odmora za takmičare na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu 2021. koje se održava u Beogradu pretvorio se u pravi praznik ove plemenite veštine.

U maloj Areni koja je smeštena tik uz veliku halu u srcu Novog Beograda održan je javni čas boksa čiji domaćini su bili predsednik AIBA Umar Kremlev i ambasadori AIBA, od legendarnog višestrukog boks šampiona sveta Roja Džonsa Juniora do nosilaca zlatnih odličja Egora Mehonceva, Roberta Kamarelja i Zeine Nasar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zahvalan sam Bogu na tome što sam postao u životu i znam koliko znači borcima to što sam tu, što sam sa njima i što im prenosim moje znanje. Uživam u Beogradu, ljudi su fantastični, sve je savršeno. Bio sam i na košarkaškoj utakmici KK Partizan i nisam skoro bolju utakmicu gledao i doživeo takvo navijanje i atmosferu. Kada sam to video i doživeo u hali Pionir za koju sam čuo da je živa istorija košarke u ovoj zemlji, sada želim da i moj sin Roj Džons treći, koji je inače košarkaš, dođe u Beograd i igra ovde kod vas, jer mislim da je to najbolje mesto za njega – rekao je legendarni boks šampion Roj Džons Junior.

Nakon sesije, predsednik AIBA Kremljov je svim prisutnima poklonio rukavice.

– Naši bokseri treba da imaju glas koji se mora čuti jer smo ovde da služimo našem sportu. Da nije bilo sportista, boks nikada ne bi postojao. Zaklinjem se svakom bokseru: ne oklevajte da dođete i progovorite. Tu smo za vas – istakao je predsednik AIBA Kremljov.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs©

Otkako je Kremljov postao predsednik AIBA u decembru 2020. godine, održao je mnoge lične sastanke sa sportistima i trenerima u različitim zemljama. On naglašava važnost bliskosti sa članom AIBA porodice. Budući da je i sam bivši sportista, on pokazuje sjajan primer lidera koji brine o “duši” boksa – sportisti i trenerima.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar