Sve je bila PREDSTAVA, trudio se da izgleda UVERLJIVO: Evo zbog čega će Džonić morati sve da prizna

Svi dokazi ukazuju da je isključivo on bio na mestu zločina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Masa Bandjur, Facebook

Mreža laži Gorana Džonića (54), prvoosumnjičenog za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), snaje Gordane (56) i bratanice Lidije (25), svakim novim danom sve više propada.

Niz optužbi i igre rečima kojima se Džonić služio i kojima je želeo da prikrije i umanji svoju ulogu u likvidaciji brata od tetke i njegove porodice pali su u vodu pošto svi dokazi nesumnjivo vode do njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uvođenjem novih imena u sam zločin, Džonić je podigao veliku halabuku. Sve je to, ispostaviće se, bila samo predstava kako bi ispalo da je on bio primoran, a zapravo svi dokazi ukazuju da je isključivo on bio na mestu zločina i da je povukao obarač na „bereti” kalibra 9 mm – otkriva izvor Objektiva.

PAŽLJIVO BIRAO KOGA UVLAČI U ZLOČIN

Kako dalje saznajemo, Džonić je vrlo pažljivo birao koga može da uvuče u ovaj zločin a da bude uverljivo.

– Braća Milošević, bivši policajac Momčilović i četvrti momak za kojim je raspisana poternica su dobri drugari, što je Džonić znao. Uglavnom, to su momci koji su u svojoj prošlosti bili sa one strane zakona – objašnjava naš izvor.

Međutim, izjave koje daju ili će tek dati svedoci potpuno su pobile sve Džonićeve reči.

– U ponedeljak su se kao svedoci pred tužiocem pojavila četvorica kolega i jedan starešina njegovog mlađeg sina Stefana. Svi su potvrdili da je u noći između 26. i 27. septembra Stefan bio raspoređen u bazi u Medveđi i da fizički nije bilo moguće da bude u Moravcu u trenutku kad se sve dogodilo – ističe izvor našeg lista.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem broju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ali ako je njegov sin bio rasporedjen da dezura na poslu to ne znaci da nije mogao da napusti posao i ode da pomogne ocu u zlocinu. Dali ima svedoka koji mogu da potvrde da je on zaista i proveo citavo vreme na poslu?

    Odgovori

Ostavite komentar