“Nemojte da se bojite”: Proročica Vanga je predvidela velike svetske TRAGEDIJE, imala PRECIZNE vizije

Mnogo je toga ostalo nedorečeno, neobjašnjeno i zagonetno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/TMZ

Vanga nije, kao većina ljudi, smatrala da je smrt odlazak zauvek: “Nemojte se bojati”, savetovala je svojim gostima.

Htela je sve da uputi na ono u šta je ona verovala i što je jedino za nju i bilo moguće. Smrt je samo prelaz iz ove u drugu dimenziju. Nikad u sobi nije bila sama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Duhovi su transparentni i bezbojni, poput vode u čaši. Ali oni sjaje, emituju svetlo. Ponašaju se kao i mi, ljudi. Sede, hodaju, smeju se, plaču… Ja zaspim, oni me probude i kažu: “Ustani!” I zato svima kažem: Nema straha, svet neće umreti!”

Kao da gleda film, bugarska gatara prepričavala je hiljadama godina staru istoriju, a bila je i glasnik daleke budućnosti. Svi su želeli da znaju kako je ona vidi.

“Sećate li se detalja nakon transa?”

“Ne, ne sećam se gotovo ničega. Nakon transa vrlo sam iscrpljena i umorna gotovo celi dan.”

“Lažu li vas ljudi?”

“To je veoma retko. Većina se ne usuđuje da me laže.”

“Da li uzimate lekove?”

“Ne, pre mnogo godina doktor mi je zbog pritiska preporučio tablete. Međutim, prestala sam da ih uzimam jer sam loše reagovala na njih, usta su počela da mi se suše, nisam mogla normalno da pomeram jezik, bila sam pospana, a kad bih popila vodu, nije mi imala ukus vode.”

“Kako se opuštate?”

“U tišini. Zatvorim se u sobu i ne želim nikoga da vidim. Ležim na leđima u tišini. To je jedini način da se zaista opustim.”
I danas postoje žestoke rasprave o tome da li su slike i predviđanja koje je videla zaista njeni ili je reč o nečemu drugom, mističnom i zagonetnom. Tolika je bila snaga, širina, dubina i preciznost njenih vizija.

Neki eksperti još i danas rade na dešifrovanju njenih reči. Mnogo je toga ostalo nedorečeno, neobjašnjeno, zagonetno – kao poruka pod ključem. Dešifrovaće se verovatno, veruju mnogi, u godinama koje dolaze.

Vangelia je, kako je napisano u nekim ruskim novinama, bila ‘’fantastična realnost i istovremeno najzagonetnija istina’’.

Posetioci su joj svakodnevno iznosili svoje tragedije, bolesti, boli, kao i veru u neograničene moći i nadu u duhovno i telesno ozdravljenje. Posetili su je najveći svetski moćnici, ali i siromašni iz njenog sela. Pripisuju joj da je predvidela sudbine Hitlera, Putina, Gorbačova, Staljina, Lejdi Di, Džeki Kenedi, kao i najveće svetske tragedije.

Kada je osamdesetih prorekla da će krajem veka Kursk prekriti voda i da će ceo svet plakati nad njim, Baba Vangi niko nije verovao. To proročanstvo prikazano je na nacionalnoj televiziji 1999. godine, što su mnogi ocenili kao nešto što “nema veze sa razumom”.

Mislili su, naravno, na ruski grad Kursk. Njeni poklonici bili su ubeđeni u istinitost izrečenog. U avgustu 2000. godine, ekspolozija uništila rusku nuklearnu podmornicu Kursk i ubila 118 mornara, preživelih nije bilo. Mnogi su se tada setili reči baba Vange od pre dvadesetak godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (1)

  1. Ni 1% nisu tacne navodne naucne teorije o nastanku coveka i svemira.Sigurno postoji jos neki svet nama nevidljiv na zemlji planeti.Pitanje je da li je covek sposoban da istrayi sve to.

    Odgovori

Ostavite komentar