Agoniji se bliži kraj: Pol Pogba se vraća kući – i to već idućeg leta?

Kad kažemo "agonija", mislimo i na samog igrača koji u Mančesteru nikad nije pokazao pun potencijal, ali i na njegov bivši klub Juventus, kome bi on legao kao "kec na desetku"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: News Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Svetski šampion i reprezentativac Francuske Pol Pogba mogao bi da se vrati u Italiju i to u tim za koji je već igrao s najvećim uspehom u karijeri – Juventus. Pogba je tamo nastupao od 2012. do 2016. godine i nakon nekoliko sezona provedenih u Mančester junajtedu, Francuz je spreman da se vrati u Torino.

Nije tajna da Juventus odavno pokušava da vrati Pogbu, a fudbaler nema nameru da produži ugovor s Junajtedom i na leto će kao slobodan igrač postati novi – stari član najtrofejnijeg tima u Italiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Juventus je spreman da mu plaća 12,5 miliona evra po sezoni, ali najpre će se osloboditi nekoliko veznjaka (navijači se nadaju odlasku Bentankura i Bernardeskija, koji nikad nisu bili kalibar za Juve).

Pogbina forma u Engleskoj često varira, ali ove sezone pruža dosta dobre partije. Upisao je devet nastupa u Premijer ligi i ima čak sedam asistencija, mada još uvek ove sezone ni u jednom takmičenju nije postigao gol.

Od 2012. do 2016. Pogba je nastupao za Juventus. Nakon toga je postao najskuplji igrač sveta po odlasku u Mančester junajted, ali “stara dama” je klub s kojim nikad nije prestao da se povezuje.

On je s njom osvajao četiri “skudeta”, dva puta Kup Italije i dva puta Superkup Italije, dok je u Engleskoj do sada osvojio Liga kup i Ligu Evrope. S francuskom reprezentacijom bio je svetski prvak 2018. godine.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar