Čanak dao izjavu u POLICIJI: Evo koja organizacija je podnela prijavu protiv njega

Čanak kaže da su sličnu prijavu protiv njega već podnosile Dveri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak dao je danas izjavu u Policijskoj upravi Novi Sad po zamolnici nadležnih organa Crne Gore, a predočeno mu je i da je protiv njega “NVO Alternativa” podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, saopštila je LSV.

Lider LSV rekao je da je cilj prijave te, kako je ocenio, izmišljene organizacije da se zastraši i izloži neprijatnositi zato što je pružio podršku prijateljima u Crnoj Gori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To je besramna haranga na drugačija mišljenja i zato ce njeni inicijatori i njihovi surabotnjici u Republici Srbiji kad-tad odgovarati. Ovom prilikom nije dostavljena krivicna prijava, a navodi koji su mi predoceni su netacni i neistiniti – rekao je Čanak.

Kako se navodi, Čanak kaže da su sličnu prijavu protiv njega već podnosile Dveri.

– Kada na kraju pogledam ko to vodi kampanju protiv mene, potpuno je jasno da sam na pravoj strani – zaključio je Čanak.

BONUS VIDEO



Izvor: Tanjug

Komentari (1)

  1. Neradi se tu o drugacijem misljenju, jer u tako napetim i turbulentnim situcijama on nema sta da radi u CG, vec treba da sedi kuci i nedoliva ulje na vatru, svima je savrseno jasno kakav je on covek i koje su mu namere, jer posten covek nece ici nigde gde su takve situacije. Pogledajte sta izjavljuje onaj tip, kako naredjuje opoziciji u RS da rade za amere, a u CG da vlada radi za njih isto? Sta to treba da znaci ? Jednu stvar nemogu da razumem zasto pojedinci idu protiv interesa sopstvene drzave i naroda i u svojoj izdaji nanose najvecu stetu za saku dolara, e to nesme da se desi drzavni organi to treba da sasecaju u korenu.

    Odgovori

Ostavite komentar