Anđelina Džoli LIKUJE: Sud ODBIO zahtev Breda Pita da više vremena provodi sa decom

Slavni par već godinama vodi borbu za starateljstvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
USA. Brad Pitt and Angelina Jolie in ©New Regency Film: Mr and Mrs Smith (2005)., Image: 300609534, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line:
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit godinama se sreću na sudu zbog bitke za starateljstvo nad decom. Pored nesuglasica koje je bivši par imao sa imovinom, u toku je i borba za naslednike.

Vrhovni sud Kalifornije odbio je Pitovu žalbu u vezi sa ovim slučajem. Naime, njemu je prethodno poništena i presuda kojom je mogao da provodi više vremena sa naslednicima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bredov portparol je za magazin „People“ izjavio kako ova odluka ne menja dokaze, te da glumac neće odustati od borbe za decom.

– Radićemo sve što je zakonski neophodno na osnovu detaljnih analiza nezavisnih eksperata – rekao je on za pomenuti medij.

Advokat Anđeline Džoli rekao je da glumica srećna zbog odluke koju je doneo sud.

– Džoli je fokusirana na svoju porodicu i drago joj je što na dobrobit njene dece neće uticati neetično ponašanje – kazao je zastupnik glumice.

Inače, sudija Džon Oderkirk, koji je Pitu ranije omogućio da provodi više vremena sa decom, izuzet je iz slučaja u julu ove godine zbog „neobjavljivanja obaveznih podataka“ o Bredovom pravnom savetovanju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, People

Komentari (1)

  1. Ova zena je takva glupaca koja nikako da ukapira da samo deci cini zlo svojim inacenjem i osvetom. Sta ce joj biti sredstvo kada deca budu puniletna. Ja nju nemogu da smuslim. Pogotovo ne sad odkako je postala izobliceni kostur.

    Odgovori

Ostavite komentar