Znate li šta je to mazohizam? Kada nemaš zamenu za Milana Rodića više od tri godine

Veliki klub kao što je Crvena zvezda, priznat i poštovan na svim meridijanima, ne sme sebi da dopusti da izgleda neozbiljno i amaterski ni u jednom pogledu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Jednim porazom se u većini šampionata širom sveta ne gubi titula, međutim, u srpskom fudbalu se 2017. godine dokazalo suprotno.

Upravo su izgubljeni bodovi protiv Voždovca koštali šampionske krune fudbalere Crvene zvezde pod palicom Miodraga Božovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ruku na srce, taj meč je bio odigran u finišu prvenstva, a sada nismo ni na pola trke za titulu. Ima još dosta da se igra, pa Zvezda ne sme da žali za prosutim mlekom, već što pre mora da se konsoliduje i “namesti glavu” za dalje napore.

Ipak, jedna boljka muči ekipu sa “Marakane” više od tri godine. Pogađajte, u pitanju je pozicija levog beka.

Prosto neverovatno zvuči da klub koji je po uspesima i rezultatima u vrhu evropskog fudbala nema pravu zamenu za Milana Rodića, igrača koji već 4 godine zna da mora da odigra svaki bitan susret čak i kada je povređen, prehlađen ili umoran.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Projekat zvani Aleksa Terzić je vrlo brzo unovčen njegovom prodajom u Fiorentinu, a eksperiment sa Stefanom Hajdinom je već u startu bio osuđen na propast. Iz omladinske škole se nije pojavio igrač koji zadovoljava želje stručnog štaba, pa se i Uroš Blagojević oprostio od crveno-belog dresa.

U nedostatku rešenja, levu stranu terena pokrivali su redom: Marko Gobeljić, Milan Gajić, Strahinja Eraković, Miloš Degenek i Radovan Pankov.

Paradoksalno deluje i to da skauting služba sa našeg najvećeg stadiona ne može više od 1000 dana da pronađe igrača takvog kvaliteta da parira Milanu Rodiću, pa čak ne i to, nego da samo odmenjuje istrošenog bivšeg igrača Zenita, što već postaje vrlo čest slučaj.

Veliki klub kao što je Crvena zvezda, priznat i poštovan na svim meridijanima, ne sme sebi da dopusti da izgleda neozbiljno i amaterski ni u jednom pogledu, a posebno ne sa pitanjima od kojih zavise rezultati i titule.

Pet Zvezdinih velikih promašaja: Fijasko Terzića i Mrkele koji je unazadio klub!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar