Suzanina priča ZAPREPASTILA sve: 25 godina od NESTANKA, o njoj nema ni traga, ni glasa – brat neutešan

Njen brat je opisao njihov poslednji telefonski razgovor kao "veoma čudan"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Suzan Volš misteriozno je nestala 16. jula 1996. godine, a ni 25 godina nakon što je ova vest šokirala svet, o njoj nema ni traga ni glasa.

Njen brat, Artur Merčant opisao je prošle godine svoj poslednji telefonski razgovor sa polusestrom Suzan Volš kao „veoma čudan“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bila je van sebe. Delovala je rasejano – rekao je Merčant.

Setio se da je razgovor bio potpuno paradoksalan. Naime, spomenula je najpre put u Las Vegas i kako je pomagala agenicijama koje rade za Vladu, poput FBI, CIA, kao i Ministarstvu pravde. Potom je svom bratu rekla da gleda seriju i da će ga nazvati kasnije.

Nakon pola sata su ponovo razgovarali, ali je opet nesrećna žena zvučala poptuno nepovezano. Ovaj poziv je iznenada prekinut, kada je Suzan rekla bratu da će ga pozvati posle.

Poziv je obavljen samo nekoliko nedelja pre nego što je ova novinarka i plesačica nestala. Prošlo je 25 godina otkako je brat poslednji put razgovarao sa njom.

On je u septembru podneo tužbu protiv policije Natlija, tražeći informacije o istrazi nestanka njegove sestre. Njegov otac, Flojd Merčant, angažovao je privatnog detektiva da pomogne u potrazi, a istražitelj je svoje nalaze predao policiji

Interesantna je činjenica da  njen život nije bio potpuno sređen.

– Tata me je upozorio da Suzan polako gubi bitku sa svojom zavisnošću. Borila se sa alkoholizmom i bila je trezna 11 godina pre nego što je ponovo počela da pije i uzima povećanu dozu antidepresiva.

Ipak, porodica se i dan danas nada da će čuti neke vesti o svojoj ćerki/sestri.

BONUS VIDEO

Izvor: northjersey.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar