Divna (42) HARA Beogradom i lovi OVE muškarce: Pobegla sa sela i poručuje – “neću da radim za 300 evra”

Kako je opisala, u njenom poslu postroje stroga pravila, i prinuđena je da konstantno ulaže u sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andy Nowack / Panthermedia / Profimedia / Shuterstock

Jedan dan njenog života počinje ustajanjem u osam ujutru i odlaskom u teretanu, jer uvek mora da bude u top formi. Slede posete kozmetičaru, frizeru, a ponekad i profesionalnom stilisti. To sve košta, ali košta i društvo takve devojke i to ni manje ni više nego 1.000 evra za veče i noć. O detaljima iz svog života progovorila je 2011. godine.

Muškarci su lovci. Zato mnogo ulažem u izgled. Što im nedostižnije delujem, više me žele. Bogatim muškarcima devojke kao ja su trofej, stvar prestiža – statusni simbol. Kad nekog vide sa mnom, znaju da mu je posao krenuo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovako priča Divna (42), atraktivna plavuša koja, kako kaže, za “hleb sa kavijarom” zarađuje kao poslovna pratnja. Divna je počela da “radi” još sa 23 godine u svom rodnom gradu kada ju je video gazda diskoteke i ponudio novac da ga prati na poslovni put u prestonicu. U Beogradu je upoznala njegove poslovne partnere kojima se kao visoka plavuša sa zanosnim oblinama odmah dopala. Na kraju se preselila u Beograd jer veći grad pruža više mogućnosti za zaradu.

– Nisam došla zato što mi je smetalo što je cela moja palanka znala čime se bavim, sa tim sam se pomirila. Procenila sam da ću u Beogradu naći više klijenata sa više novca  – kaže ova žena koja ima samo jedno jedino pravilo – da nikada ne otkriva svoje pravo ime mušterijama.

Klijenti sa njom kontaktiraju po preporuci svojih prijatelja, a cenu joj dodatno diže i slikanje za muške časopise. A da li se i takvim devojkama događa da se kao u filmu “Zgodna žena” zaljube u svoje klijente?

– Kada se bavite ovim poslom morate da ostavite emocije po strani. Verovali ili ne, uvek sam iskrena. Ako mi se neki muškarac dopada i želim da budem sa njim, kažem mu čime se bavim, pa ako može to da prihvati super, ako ne, njegova stvar. Imam svoje razloge koji su mnogo bitniji od zabavljanja s nekim muškarcem” , priča Divna.

Kako kaže, glavni razlog ovakvog posla je teško bolesna majka.

– Mama je oduvek teško bolesna, a otac nas je napustio kada sam bila mala. Lekovi koštaju mnogo, a nisam želela da radim u nekoj kancelariji za 300 evra koliko koštaju samo neke injekcije. Mnogi kažu da sam izabrala lakši put. Živite jedan dan moj život, podnosite osuđujuće poglede i uvrede okoline, pa recite da li sam izabrala lakši put – revoltirano priča Divna.

Jedan dan njenog života počinje ustajanjem u osam ujutru i odlaskom u teretanu, jer uvek mora da bude u top formi. Slede posete kozmetičaru, frizeru, a ponekad i profesionalnom stilisti. To sve košta, ali košta i društvo takve devojke i to ni manje ni više nego 1.000 evra za veče i noć.

– Ljudi misle da mi muškarci plaćaju samo za seks, međutim, to nije istina. “Paket” koji nudim obuhvata pojavljivanje na događajima, poslovne večere na kojima se od mene očekuje da mogu da podržim razgovor i na ekonomske i na političke teme. Sledi pojavljivanje u klubu i pri želji klijenta “intimno druženje” – objašnjava svoj posao Divna.

Uvreženo je mišljenje da muškarci koji su “prinuđeni” da iznajmljuju devojke imaju neki problem ili su stari i ružni, ali Divna kaže da su to predrasude.

– Ne važi pravilo da samo starci ili neuspešni muškarci traže devojke za pratnju. Većina njih nema preko 50 godina i sasvim dobro izgleda. To su većinom ugledni biznismeni, bankari, brokeri, a prednjače građevisnki investitori. Fudbaleri isto vole devojke kao što sam ja, jer znaju da nemamo namera da im rasturamo brakove. Događalo se neretko da me iznajme muškarci homoseksualne orijentacije kako bih im glumila devojku i prikrila prave naklonosti. Što da ne, ako dobro plate, glumiću šta god treba  –  završava svoju priču Divna.

BONUS VIDEO



Izvor: Blic, vranjenews.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar