Darko progovorio o navodima da je Barbari SLOMIO PRST: Volim je kao Boga

Oglasila se i pevačica zbog koje je izbio skandal

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: ATA Images

Pevač Darko Lazić i njegova devojka i koleginica Barbara Bobak nikako ne mogu da se sklone od skandala.

Nakon što su isplivale informacije o tome da su se potukli na jednoj proslavi, sada su se pojavile tvrdnje da se poznati par ponovo fizički sukobio. Ovog puta je, kako su mediji preneli, razlog njena ljubomora i to na Darkovu koleginicu Moniku Ivkić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njih dvoje su se sada oglasili i rekli koliko istine ima u tome.

Barbaru nikada nisam udario niti bih to ikada uradio. Volim je kao Boga! Nisam bio nasilan ni prema jednoj ženi u svom životu, to sebi nikada ne bih dozvolio. Grub sam samo u se**u – rekao je Darko za Alo.

– Moniku poznajem, ali nikada je nisam muvao. Tačno je da smo zajedno nastupali u Beču, ali to ne znači da sam flertovao s njom – dodao je pevač.

Foto: Instagram printscreen/barbara.bobak

– Darko i ja se nikada u životu nismo potukli. Nisam bila ljubomorna ni kada sam bila klinka, a kamoli sada. Kada je reč o povredama koje sam navodno zadobila u tuči, mogu samo da kažem da sam prst na nozi povredila nedelju dana pre njegovog nastupa. Čak sam tada gostovala u jednoj emisiji i objasnila sam kako je povreda nastala – ističe Barbara za pomenuti medij.

– Muka mi je što sve mora da ide preko Darkovih i mojih leđa. Danas je jedna priča, sutra će biti neka druga. Iako trpimo veliki pritisak, nas dvoje dobro funkcionišemo i opstajemo. Niko ne može da poljulja odnos koji mi imamo – zaključila je Bobakova.

I Monika Ivkić naglasila je da je za Darka vezuje samo prijateljski odnos.

– Darko i ja smo imali nastup u istom klubu i jedino što nas povezuje je muzika. Na nastupu me je maksimalno ispoštovao, on je fin i kulturan dečko. Nije mi se nabacivao niti je flertovao sa mnom. Sa njima dvoma imam korektan odnos, nedavno smo zajedno gostovali u „Amidži šouu“ i tada smo se baš lepo družili. Darko me je zagrlio pred Barbarom jer je on takav, spontan i šarmantan. Njoj to nimalo nije smetalo – rekla je Monika.

– Ne znam da li je istina to što se piše, ali moram da naglasim da nasilje ne opravdavam. Normalna je situacija da parovi budu ljubomorni, ali nije u redu da se tuku – zaključila je ona za Alo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar