AMSS izdao UPOZORENJE: Oprez zbog sumaglice i niskih temperatura u JUTARNJIM satima

Na putevima u planinskim predelima je poslednjih dana vidljivost smanjena zbog magle ili sumaglice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
magla
e-stock/Stanislav Nedelja

Posle prohladnog i mestimično maglovitog jutra, uslovi za vožnju biće dobri, sa suvim kolovozima, umerenim intezitetom saobraćaja i dobrom prohodnošću puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije

Na putevima u planinskim predelima je poslednjih dana vidljivost smanjena zbog magle ili sumaglice, a zbog koje su i kolovozi vlažni iako padavina nema.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vozite pažljivije na ovim putevima jer su temperature tokom noći i jutra oko nultog podeljka, što na pojedinim deonicama može stvoriti opasnost od poledice i proklizavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Kelebija čekaju osam sati, a na Horgoš sedam sati.

Teretnjaci na Bezdanu čekaju šest sati, na Bogojevu i Šidu po pet sati, na Batrovcima četiri sata, a na Gradini sat i po.

Magla u zoni tunela “Manajle” na auto-putu E-75

Na auto-putu E-75, zona tunela „Manajle”, zbog magle vidljivost je smanjena ispod 100 metara, saopštilo je jutros JP “Putevi Srbije”.

Auto-put E-75, u smeru Niš-Beograd, u blizini Gasprom benzinske stanice, nakon petlje Mali Požarevac – saobraćaj normalizovan nakon saobraćajne nezgode.

Auto-put E-80, kroz naplatnu stanicu Dimitrovgrad, teretna motorna vozila prolaze bez zadržavanja, nakon formiranja kolone zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina.

Usporen saobraćaj na E-75 zbog nezgode kod Malog Požarevca

Na auto-putu E-75, (na km 235+200) u smeru Niš-Beograd, u blizini Gasprom benzinske stanice, nakon petlje Mali Požarevac – saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, usled saobraćajne nezgode, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Iz tog javnog preduzeća dodaju da su ekipe na terenu i mole sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar