Jovana Jeremić se RAZVODI? “Ljudi greše kad ostaju u LAŽNIM brakovima, ne znam da li sam SREĆNA”

Voditeljka šokirala odgovorima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Jovana Jeremić do sada nije komentarisala svoj brak, ali je poslednjim intervjuom ukazala na to da će se uskoro razvesti.

Voditeljka je pitala Jeremićevu kakav joj je odnos sa suprugom, a Jovana je po prvi put rekla da možda nije srećna u braku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj muž nije javna ličnost. Ja to poštujem, nije ni učestvovao u gradnji moje karijere. Mi smo se upoznali mladi, sve je nekako brzo išlo kod nas, dobili smo dete, videćemo šta će da se dogodi u budućnosti. Skockala sam život da mogu da živim sama kao kraljica, za sada je sve okej, život je preda mnom, znam sebe, znam svoj temperament, i znam na šta sam navikla. Razna iznenađenja po pitanju privatnog života kod mene su moguća. On je meni fantastičan drug, on je Lein otac i to će da bude zauvek. U životu prođe neko vreme, izgubi se ljubav, ili se ambicije ne poklope. Ovakvu ženu moraš da pratiš, moraš da budeš faca da možeš da ispratiš. Srećna sam žena, a da li sam srećna u braku, vreme će da pokaže. Mi smo 4 godine zajedno, nikad nismo imali razmirice, probleme i svađe. Naš brak je postao na osnovu prijateljstva – zaintrigirala je Jovana.

– Ovo je godina novih odluka, završetaka svega što nije valjalo, a 2022. će biti godina mog ponovnog rođenja – nastavila je Jovana.

– Zbog čega si i dalje u braku, ako pored sebe nemaš muškarca iz svojih snova? – pitala ju je voditeljka.

– Nisam rekla da nemam muškarca iz svojih snova. Pa, videćemo šta će da se dogodi u budućnosti, ne znam ni ja sama. Možda zato što ga još volim – rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

Ostavite komentar