Solskjerovi dani ipak nisu odbrojani? Norvežanin vodi Junajted i na sledećoj utakmici

Junajted posle gostovanja u Londonu putuje u Bergamo na meč Lige šampiona s Atalantom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mike Egerton/PA Images/Profimedia

Debakl u derbiju od Liverpula dobrano je uzdrmao sigurnost posla Olea Gunara Solskjera, ali će on ostati trener Mančester junajteda bar još jednu utakmicu.

Prema pisanju “Athletica”, smena trenera “crvenih đavola” još uvek nije na dnevnom redu čelnika kluba, pa će on voditi tim i u subotu u derbiju s Totenhemom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Talk Sport” s druge strane piše da Solskjer i dalje uživa podršku Aleksa Fergusona, što je takođe važno u celoj priči, a neki mediji su u ponedeljak objavili da je i njemu dozlogrdio.

Junajted posle gostovanja u Londonu putuje u Bergamo na meč Lige šampiona s Atalantom, posle čega sledi još jedan derbi, onaj protiv gradskog rivala Sitija.

Izvori oko kluba navode da bi pojedinci u Mančester junajtedu bili spremni da se reše Norvežanina, dok drugi navode da u timu postoji konfuzija oko stila igre koji se zahteva od igrača.

Ipak, pristup Junajteda rešavanju problema neće biti otkaz kao svojevremeno za Žozea Murinja i započinjanje projekta ispočetka, pre svega jer atmosfera u timu nije tako toksična kao za vreme “vladavine” Portugalca.

– Antonio Konte je stavio do znanja da bi bio spreman da preuzme Junajted. Zinedin Zidan je još jedno ime koje se spominje, dok se Maurisio Poketino i dalje divi klubu, dok je njegov mandat u Pari Sen Žermenu sve neizvesniji. Na duže staze bi i Brajtonov Grejem Poter mogao da bude u opticaju. Ali za sada je Solskjer glavni i rešen je da nastavi da se bori – stoji u zaključku “The Athletica”.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar