Ivić blizu povratka u bivši klub: Nekadašnji igrač Partizana se vraća na mesto uspeha?

Prema vestima iz Izraela, Ivić je na korak od Makabija sa kojim je bio dvostruki šampion te zemlje i postavio razne rekorde, ostavio ga kao najbolji klub u toj zemlji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ATEF SAFADI

Posle neprijatnog rastanka s Votfordom, srpski stručnjak Vladimir Ivić je blizu povratka u Makabi iz Tel Aviva.

Ivić je neočekivano napustio Votford usled sukoba sa legendom kluba Trojem Dinijem i od 2020. godine je bez kluba. Takođe, ranije su ga dovodili u vezu sa povratkom u PAOK, ali je na klupu crno-belih seo Razvan Lučesku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema vestima iz Izraela, Ivić je na korak od Makabija sa kojim je bio dvostruki šampion te zemlje i postavio razne rekorde, ostavio ga kao najbolji klub u toj zemlji.

Makabiju trenutno nimalo ne cvetaju ruže. Klub zauzima tek 12. mesto na tabeli, a u poslednjem kolu poražen je na svom terenu od Ašdoda sa 2:0. Navijači su svašta imali da poruče aktuelnom treneru Patriku van Levenu, sa kojim bi uskoro trebalo da se prekine saradnja.

Bivši fudbaler Partizana Ivić je svoju trenersku karijeru započeo u PAOK-u, gde je prvo vodio omladinski tim, a zatim i prvi. Posle Soluna, trenirao je Makabi i Votford, dok se navijači Partizana nadaju da bi jednog dana mogao da se okušao i u Humskoj.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar