ZVANIČNO: Pao potpis na Marakani, Zvezda napravila veliki posao!

Veoma je srećan zbog nastavka saradnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Strahinja Eraković je produžio  ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine.

Obrambeni fudbaler koji je ponikao na terenima iza juga Marakane nije krio zadovoljstvo zbog potpisa, koji je samo još jedan pokazatelj da naš klub ozbiljno računa na Zvezdinu decu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sigurno da sam danas veoma srećan pošto sam Zvezdino dete i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim klubu, svim zaposlenima, svojim saigračima i stručnom štabu na ukazanom poverenju i na tome što ću biti deo crveno-bele porodice do 2025. godine – istakao je Eraković.

Standardni reprezentativac Srbije je još 2017. godine bio učesnik priprema prvog tima. Uspešan je bio Eraković i u mlađim selekcijama, a potvrda za to je osvojena Omladinska liga Srbije. Talentovani defanzivac je nastupao i za filijalu kluba Grafičar, bio standardan, a o njegovoj ulozi u timu dovoljno govori činjenica da je iako je bio jedan od najmlađih nosio kapitensku traku.

– Dosta puta sam ponovio od kada sam došao u Crvenu zvezdu da je san svakog deteta iz Omladinske škole Crvene zvezde da potpiše ugovor, ja sam imao tu čast i da produžim saradnju, međutim neću stati ovde i nadam se da ćemo ostvariti velike uspehe ove sezone, ali i narednih. Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak. Nadam se da ću imati ponovo priliku da budem kapiten i da što više puta startujem utakmice kao i da odigram veliki broj evropskih mečeva .

Otkrio je Eraković koja je to neostvarena želja.

– Duplu krunu sam osvojio, jedina neostvarena želja mi je da zaigram u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom – zaključio je Eraković

 

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar