Komične scene u Vojvodini: Trener Radničkog optužio Đorđevića da je polomio sto na poluvremenu (VIDEO)

Mi treneri smo tu samo da pomognemo i razbudimo momke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Fudbaleri Vojvodine su posle preokreta savladali Radnički iz Kragujevca rezultatom 3:1, a potom je održana veoma zanimljiva konferencija za štampu.

Trener domaćih Slavoljub Đorđević bio je i više nego zadovoljan, a njegov kolega Vladimir Radenković šalom je započeo konferenciju u vidu dešavanja na poluvremenu u svlačionici Stare dame.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije tajna, mislim – počeo je trener Voše, da bi ga zatim Radenković prekinuo i nasmejao sve:

– Nije tajna, sto je polomljen sigurno!

Đorđević se nasmejao, pa odgovorio:

– Nije, nešto plastično je polomljeno za led… Moji momci možda jednu utakmicu su hladno odigrali, onu u Kruševcu. Imaju želju, bore se sa pritiskom. Dosta rade po tom pitanju. Mi treneri smo tu samo da pomognemo i razbudimo momke, ali sve je na njima. To što sam im ja rekao nije ništa što i ranije nisam.

– Želim da čestitam ekipi Radničkog i da naglasim da mi je izuzetno drago što je taj klub u Super ligi, jer grad Kragujevac to zaslužuje. Rezultati koje ostvaruju u ovoj polusezoni su na zavidnom nivou, imali su pre meča tri boda manje od nas i s pravom sam očekivao tešku utakmicu. Meč je bio kao i neki prethodni u kojima smo primili golove, srećom ovaj put smo uspeli da preokrenemo. Mislim da je ovo drugo poluvreme bilo najbolje u ovoj polusezoni. Momci su se podigli, dobili ozbiljan vetar u leđa od navijača i ekipa je to vratila na pravi način.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar