Političarka Nana u PROVIDNOM vešu: Pokazala BUJNE grudi, pa poslala jasnu poruku (FOTO)

Provokativna fotografija osvanula je na Instagramu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/nanaharring

Danska političarka Nana Haring na svom Instagram profilu postavila je fotografiju na kojoj pozira u provokativnom vešu i izazvala veliku pažnju javnosti.

Povodom toga političarka se izjasnila sa objašnjenjem da mora da “postoji mesto za privatno lice i mesto za političara”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fotografiju na kojoj se grudi je objavila i uz opis.

– To je isti talentovani fotograf koji je snimio i ovu sliku i onu na mom predizbornom plakatu. Međutim, ovo nije ono što se pojavljuje na lampama. Izvinite – napisala je ona na Instagramu.

Provokativna fotografija osvanula je na Instagramu dan pre video-snimaka u kojima političarka objašnjava da će grad Arhus učiniti boljim za život.

Foto: Printscreen/Instagram/nanaharring

Haringova ne vidi nikakvu kontradikciju između njenih ambicija kao političara i njene ličnosti na društvenim mrežama.

– Ne verujem u menjanje sebe zato što neko želi da promeni društvo. imam neke konkretne stvari koje bih volela da promenim kako bi Arhus postao bolje mesto. Postavljanje slika u donjem vešu ne utiče na njih. Već dugi niz godina pričam o osvetničkim pornografima i golišavim slikama. Glasove koje bih potencijalno mogla da izgubim, verovatno sam ih unapred izgubila na osnovu osobe koja jesam – rekla je Haring za list BT.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Sputnik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar