Zamolila sam drugaricu da zavede mog dečka, kako bih ga TESTIRALA, ali OVO ni u ludilu nisam očekivala!

Njen test se završio na prilično neočekivan način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Antonio Guillem Fernndez / Alamy / Alamy / Profimedia

Budući da nije imala dovoljno poverenja u svog dečka, neimenovana devojka je odlučila da testira vernost svog partnera tako što je zamolila drugaricu da ga “zavede”!

– Moj dečko Sem i ja smo u vezi pet meseci. Uvek sam imala ozbiljnih problema sa poverenjem u druge ljude i odlučila sam da proverim da li bi me on prevario ili ne. Sem odlično zna za te moje strahove i mada nisam mogla da se nateram da imam poverenja u njega, nikada nisam pokušavala da kontrolišem, proveravam s kim se druži i slično –  priča devojka i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prethodni put kada sam mu pomenula da ne mogu da se nateram da mu verujem, Sem je pobesneo i od tada to više nisam pominjala i zbog toga sam u stalnom stanju brige i sumnje. Zaista sam pokušala da mu verujem, ali to nisam mogla da uradim ni za živu glavu.

– Prošle nedelje sam zamolila prijateljicu Nensi da testira Sema i pokuša da ga šarmira i zavede. Ja sam izmislila izgovor i nisam otišla na neku žurku, i tamo je Nensi prišla Semu… On nije znao da je ona moja drugarica i mislio je da je Nensi sestra jedne moje drugarice s kojom više nisam u kontaktu – objašnjava ona.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Nensi je odradila svoj deo posla i Sem ju je pozvao u njegov stan. Kada je ona pomenula mene, Sem je rekao da ja ne moram bilo šta da znam, i da će se on za sve pobrinuti. Posle dva pića, on je pokušao da je poljubi, a Nensi je smislila neki izgovor, i otišla je kući. Kada me je nazvala narednog jutra i sve ispričala, nisam bila ni ljuta ni povređena, već mi je pao veliki kamen sa srca i posle dugo vremena sam osetila olakšanje – priznaje devojka.

Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

– Kada sam se suočila sa Semom, on je prvo sve negirao a kada sam mu ispričala celu priču, totalno me je šokirala njegova reakcija. Počeo je da viče na mene, urlao je da sam manipulator i da je to što sam uradila odvratno. Rekla sam mu da ga ja nisam naterala na bilo šta, da nisam uticala na njegovo ponašanje, i da sam ga samo stavila u situaciju koja može uvek da mu se dogodi, i on je odabrao da me prevari – tvrdi ona.

Foto: Shutterstock

– Ali, njemu to nije zapušilo usta, i bukvalno svima priča šta sam uradila i naziva me paranoičnom i lažljivom. Polovina ljudi je otprilike na mojoj, a ostatak na njegovoj strani. Ispada kako da sam ja negativac u ovoj priči. Dobila sam neverovatnu količinu negativnih komentara u kojima mi “savetuju” da idem kod terapeuta jer imam ozbiljnih problema, da sledeći put prosto raskinem s dečkom umesto da ga testiram, kao i da sam manipulativna osoba – zaključila je devojka svoju ispovest.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (3)

  1. Ja često postavljam pitanje, da li je nama biološki da budemo samo sa jednom osobom, bilo muškarcima, bilo ženama, tako da potez koji je tvoj dečko napravio mene ne čudi i ti to znaš. To bi uradio svaki tvoj drugi potencijalni dečko, što je uradio ovaj. Ako ne možeš sa njim ostavi ga i to je to.

    Odgovori
  2. Glupost. Nema tog muškarca koji će odbiti ženu koja mu se nudi. Muškarci razdvajaju seks od ljubavi. Mogu da vole i žive sa jednom a da spavaju sa drugom ženom. Muškarac koji želi da izbegne iskušenja mora da izbegne da se suoči sa njim. Ako se suoči, jako su retki ti koji će odoleti...

    Odgovori

Ostavite komentar