Sećate li se “DEČAKA” iz filma Virdžina: Bila je ČUDO od deteta, evo kako izgleda nakon 30 godina (FOTO)

Bila je najpoznatiji "dečak" na ovim prostorima, ali o njenoj lepoti se još uvek priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Čuvena “Virdžina” iz istoimenog filma Srđana Karanovića, glumica Marta Keler potpuno se povukla iz javnosti pa o njoj danas vrlo malo informacija ima.

Posvetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marta danas ima 45 godine, a sa dugogodišnjim partnerom, muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino, ima desetogodišnjeg sina Gordana.

-Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta – ispričala je Marta za “Puls” svojevremeno, nakon rođenja sina.

Marta je poreklom iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu “Feliks” u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”.

Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Oprobala se 2006. i u rijaliti programu “Veliki brat”. Izuzetno je propraćena bila njena veza sa Zijom Valentinom, sa kojim je pre sedam godina dobila sina.

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom, pa je i priznala:

-Zijo i ja smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu… Ne, nije nam to važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena Gordan Rizvanbegović Keler – govorila je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Keler (@martakeler28)


BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar