Kija pričala o BIVŠIM momcima, pa spomenula i Draška Stanivukovića: “Možda su me NATERALI da ih ostavim”

Mnogo se nagađalo sa kime je rijaliti pobednica i pevačica bila u ljubavnoj relaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kristinu Kiju Kockar gledali smo u prvoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” kada je bila udata za pevača Slobodana Radanovića, a posle razvoda su je povezivali sa mnogim muškarcima sa javne scene.

Naime, sada je Kockareva u emisiji “Premijera – Vikend specijal” progovorila o povezivanjima sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, koji je poslednjih dana u žiži javnosti zbog navodne afere sa Tanjom Savić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nisam u vezi, stalno me povezuju sa nekim. Vi ne možete ni da shvatite koliko sam ja zaista usamljena u tom smislu, važno mi je samo da me povezuju sa dobrim frajerom – kazala je na početku.

Foto: Printscreen/RTV Pink

– Poslednje je bilo sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem. Mi se poznajemo, tako da sam se sa socijalnih mreža sklonila od njega, ali mi smo prijatelji zaista – rekla je Kija u “Premijeri, vikend specijalu” i istakla:

– Ja sam samo jednog dečka predstavila javnosti, neslavno se završilo za njega. Ja nikada nisam bila ostavljena, uvek sam ostavljala. Možda su me samo naterali da ih ostavim, to je druga priča. To je daleko iza mene, nije mi problem da pričam na tu temu.

FOTO TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC/bg

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar