Predsednik Vučić ponovio: “Naš stav je čvrst i jasan, NEĆE BITI nikakve blokade na Drini” (FOTO)

Republika Srbija neće podržati bilo kakve sankcije protiv bilo koga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić ponovio je stav koji je izneo nakon sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

– Republika Srbija neće podržati bilo kakve sankcije protiv bilo koga u Republici Srpskoj. Naš stav je veoma čvrst i jasan, nedvosmislen. – napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, a tema razgovora u Vili “Mir” bila je politički razvoj situacije u BiH.

– Mislim da je važno da pokušamo da sačuvamo mir, ali i da pokušamo da pokažemo da nije RS nikakav izvor problema, već da smo svi u regionu spremni da razgovaramo. Srbija će se apsolutno suprotstaviti, i nećemo se ponašati u skladu sa bilo kakvim sankcijama koje bi uveli protiv bilo koga u Srpskoj. Naš stav je vrlo čvrst i jasan. Neću reći da upozoravamo, ali molim sve da razgovaramo i rešavamo probleme dijalogom. Srbija se neće pridružiti sankcijama dok sam ja predsednik, neće biti blokade na Drini – rekao je Vučić nakon sastanka sa Dodikom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar