Reditelj kog je Boldvin RANIO otpušten iz bolnice: Evo šta je prvo rekao, nije prestajao da priča o NJOJ

Za razliku od svoje koleginice, Džoel Souza je izbegao smrt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ron Adar / Zuma Press / Profimedia, B4859 / Avalon / Profimedia

Reditelj Džoel Souza progovorio je prvi put nakon otpušanja iz bolnice, a nakon tragedije koja se dogodila na setu filma “Rđa” (Rust), kada je glumac Alek Boldvin ranio njega i usmrtio snimateljku Halinu Hačins.

Souza je ovom prilikom progovorio o Halini koja je bila ispred njega u trenutku nesreće, a kojoj je metak prošao kroz grudni koš:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Potresen sam zbog smrti prijateljice i koleginice, Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me podsticala da budem bolji- izjavio je Džoel koji je dodao:

– Moje misli su sa njenom porodicom u ovom najtežem trenutku. Dirnut sam i zahvalan zbog podrške koju smo dobili od naše filmske zajednice, ljudi iz Santa Fea i stranaca koji su mi pružili ljudi. To dosta pomaže da se brže oporavim.

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, saopštile su lokalne vlasti.

Prema navodima vlasti, Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

Halina Hačins umrla je od prostrelne rane, koju je zadobila na snimanju filma “Rust”, a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar