Lunu (2) je BESOMUČNO tukao jer je plakala: POTVRĐENA pravosnažna presuda od 40 godina Zoranu Albiću

Majka se sumnjiči da je sve to znala, ali da je štitila nevenčanog supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Zoran Albić Foto: facebook

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je pravosnažnu presudu od 40 godina Zoranu Albiću za ubistvo devojčice Lune Firulović (2).

Podsetimo, Zoran Albić (25) iz Prahova je u noći između 26. i 27. maja 2019. godine do smrti tukao Lunu staru dve godine i osam meseci, ćerku žene sa kojom je tada živeo Vesne Firulović, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Albić je Lunu, ljut što ne prestaje da plače kada je došao iz provoda besomučno udarao po telu i glavi, nanevši joj čak 52 povrede, od kojih je fraktura lobanje bila opasna po život. Devojčicinu majku je izbacio iz kuće i pustio tek kada se Luna “umirila”. Da bi je povratili umivali su je vodom, a u hitnoj službi su lagali da je pala sa terase dok su spavali.

Majka se sumnjiči da je sve to znala, ali da je štitila nevenčanog supruga.

Očuh MONSTRUM osuđen na 40 godina zatvora: ZVERSKI ubio malu Lunu (2)

Istražiteljima su, međutim, tvrdnje majke Vesne Firulović i očuha Zorana Albića bile sumnjive. Detaljno je pregledana kuća, u kojoj je navodno devojčica sama noću, u četiri sata, izašla na terasu na kojoj nije bilo ograde i pala.

– U sobama su nađeni tragovi krvi, što ukazuje na to da je devojčica pretučena u kući. U daljoj istrazi je utvrđeno da je nasilnik te večeri bio u provodu, napio se, a kada je došao kući, zasmetao mu je plač deteta koje se probudilo. Pretukao je devojčicu, a da bi prikrio zlodelo, bacio je sa terase na beton. Majka je, sumnja se, sve to znala, i štitila je ubicu svoje ćerke. Ispituje se da li je u kobnom batinjanju učestvovala i majka – rekao je nedugo posle ubistva sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Zoran je malu Lunu (2) TUKAO DO SMRTI! Psihijatrijsko veštačenje pokazalo u kakvom je bio stanju

Obdukcija je, međutim, isključila pad kao mogućnost.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar