Najpoznatija srpska STRIPTIZETA otkriva: Oko mene se još otimaju POLITIČARI kao da se deli besplatan hleb

Šokirala izjavama i otkrila čime se sada bavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanovic

– Ja nisam bila obična striptizeta. Izdvajala sam se od Branke Blek Rouz i Divlje Ruže po otmenosti i lepoti. Svi su želeli da me imaju, a mogli su samo da me gledaju. I sada, nakon dvadeset godina, muškarci me pohotno gutaju očima. U moj salon u Pančevu dolaze najpoznatiji političari u Srbiji, a ispred vrata se guraju u redu kao da se deli besplatan hleb. Mole me da se vratim starom zanatu. Međutim, erotsko vrckanje
oko šipke zauvek sam zamenila drvenom oklagijom za masažu i teško onom koji prođe kroz moje ruke – ovako za štampano izdanje Objektiva kroz smeh kaže najpoznatija striptizeta i erotski model bivše Jugoslavije Vesna Počuča Šana (50), koja je devedesetih godina bila glavna zvezda noćnih klubova i tada najpoznatijih erotskih časopisa.

Ekskluzivno za naš list, Šana je priznala zašto je pre dvadeset pet godina počela da zavodljivim, erotskim plesom zadovoljava muškarce, iako su ona i njen suprug „imali i previše para”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Seksepilna Šana, koja nas je ugostila u svom kozmetičkom salonu, kaže da se još uvek bori sa znatiželjnim muškarcima.

– Pančevo je moj grad i svi vrlo dobro znaju čime sam se bavila u mladosti. Kad su saznali da ću otvoriti salon lepote, muškarci su odmah potrčali misleći da ću pružati erotske usluge. Međutim, zasitila sam se toga, sada se bavim isključivo zadovoljavanjem klijenata, ali na drugi način – priča Šana.

ŠTA NAM JE JOŠ ŠANA REKLA, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 23. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

Autor: Sanja Radovanović

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar