Progovorila ŽENA Džonića: O monstruoznom zločinu za koji je optužen izustila je SAMO JEDNU rečenicu

Po povratku iz niške policije Suzana Džonić je prišla svekru i svekrvi sa papirima u ruci i desetak minuta prepričavala šta su je pitali inspektori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Suzana Džonić, supruga osumnjičenog za ubistvo porodice Đokic saslušavana je više od tri sata pred inspektorima u Nišu. Sva iznurena Suzana je izasla iz automobila koji je dovezao pred porodičnu kuću i bez reči ušla na svoj posed.

– Suzana je morala da kaže sve što zna i sve što bi moglo da koristi istrazi i prikupljanju dokaza protiv Gorana. Plakala je pred inspektorima, ali je sarađivala – kaže izvor Republike iz policije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Po povratku iz niške policije Suzana Džonić je prišla svekru i svekrvi sa papirima u ruci i desetak minuta prepričavala šta su je pitali inspektori.

Novinarskoj ekipi Džonići, svekar i Suzana su se obratili neraspoloženo

– Šta slikate? Nemojte, dosta više – rekao je otac ubice, dok je ubicina zena poručila da ona nema šta priča sa novinarima.

– Istraga, sud i policija će reći sve – rekla je ona novinarima.

BONUS VIDEO:

Izvor: Republika

Komentari (2)

  1. Nije zeni lako, udata je za monstruma i dva sina je izrodila sa njim, to stoji. Ako je cista, momentalni razvod braka, sud ce to uvaziti. Ako ostane da ga brani, umesana je. Neka se obrati javnosti, neka kaze sta se desavalo. Ovako, ispasce saucesnik.

    Odgovori
  2. Безгранично поверење и поштовање припадницима МУП, на челу са Александром Вулином!

    Odgovori

Ostavite komentar