Nada Obrić iskreno priznala: Sa PENZIJOM ne mogu da PLATIM ni infostan, bruka i sramota

Pevačica otkrila i ko joj finansijski pomaže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Nada Obrić je pre nekoliko godina otkrila da je zvanično u penziji, ali je dodala i da su joj primanja prilično mala.

– Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako – rekla je ona za Skandal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne, nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je – zaključila je ona tada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (3)

  1. Da si uplacivala vise bila bi veca. Vas problem je sto uplacujete minimum jer vam odgovara vise kesa za udoban zivot a kad dodje starost e sad je penzija mala.Drzava bi morala da uvede neki plafon za umetnike pa da svako MORA da uplacuje vise da bi imao penziju da zivi a ne samo plati infostan.

    Odgovori
  2. Svi kukaju da je penzija mala ,gledam je i vidim osobu našminkanu ..ona nema dosta pitam se kako je to moguće ?.. bruka je samo njena i svih njoj sličnih koji nisun uplaćivali veću ratu za penziju za starost...nisu za žaliti ..

    Odgovori

Ostavite komentar