Odiše bogatstvom: Ovo je KUĆA Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić (FOTO)

Reporteri Objektiva obišli su kuću osumnjičenog Džonića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Svirepo ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije, iz Aleksinca, koje se dogodilo 26. septembra u ataru sela Moravac šokiralo je sve. Srbija je nedeljama pratila nove informacije o istrazi ovog monstuoznog zločina.

Zbog sumnje da je počinio zločin, sinoć je uhapšen Goran Džonić (59), brat od tetke ubijenog Gorana Đokića. Naši reporteri uputili su se rano jutros ka mestu odakle je osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, oni su uslikali kuću i imanje na kom je osumnjičeni nadvodno zakopao ukradeni novac Đokića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na imanju, koje se nalazi u Moravcu, Džunić je navodno zakopao 43.000 evra, za koje se sumnja da je oteti novac porodice Đokić.

U ovoj kući niko ne živi, a prema informacijama tu kuću je Džonić kupio svom sinu.

Džonić je smatrao da će na ovaj način zavarati trag policiji, pa je tako deo novca zakopao u dvorištu kuće svog sina, a drugim delom novca je otplatio dug.

Veruje se da je upravo taj potez odao osumnjičenog Džonića.

Kada je reč o estetici kuće, može se primetiti da odiše bagatstvom. Gvozdena kapija, raskošno imanje, vozni park, kamena fasa i veliki voćnjak.

Prednji deo kuće gleda na glavnu ulicu, a zadnji deo kuće gleda na njive i nalazi se uz put kojim su Đokići, najverovatnije sprovođeni do mesta zločina.

Autor: Aleksa Momčilović

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar