Osumnjičeni bio na SAHRANI porodice Đokić: Evo šta je Goran Džonić rekao supruzi u NOĆI ubistva (VIDEO)

Tad je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Aleksa Momčilović, Informar

Osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca – Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije – rođak je ubijenih, Goran Džonić (59).

Kako je prethodno saopštio MUP, privedena je jedna osoba za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u ubistvu Đokića u selu Moravac kraj Aleksinca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tad je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki značajni predmeti.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kako se saznaje, osumnjičeni Goran Džonić bio je na sahrani Đokića, a očevici navode da se čudno ponašao, te da se umesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je Džonić odvratio da ne zna šta mu je.

Inače, osumnjičeni je dijabetičar. Ljudi iz njegovog okruženja navode da se u poslednje vreme ukupno ponašao čudno.

Osumnjičeni je bivši vatrogasac. U noći ubistva supruzi je kazao da ide na pecanje. Kako se saznaje, često je pecao na Moravi koja je vrlo blizu mesta gde je porodica spaljena.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Telegraf

Komentari (2)

  1. Vozikao se skuterom i na kraju ga zapalio u pored automobila? Rekao zeni da ide na peceanje i naravno da bi odmah isao na poligraf da li nesto primetio jer su tu ubili ljude a on tu isao na pecanje.. Ne da je lose organizovano nego do bola smesno.. sam je ostavljao tragove a na kraju zapalio auto i tela da prikrije tragove.. Ovo je amater uradio samo tako.

    Odgovori

Ostavite komentar