KLJUČNI DOKAZ! Dijana htela da nestane i izmeni izgled OPERACIJAMA, Stefanović joj ponudio rešenje (FOTO)

Opremljena novim dokumentima sa izmenjenim imenom, Dijana je pobegla iz Srbije, izabravši Tel Aviv za svoju novu bazu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kada je pre dve godine smenjena sa mesta državne sekretarke MUP, Dijana Hrkalović je bila svesna da su joj dani na slobodi odbrojani. Uvek spremna da se bori za sebe, Hrkalovićeva je neposredno potom, u julu 2019. odlučila da pobegne iz zemlje. Za te potrebe odmah je obezbedila i novi identitet, promenila ime u Nika Rina, što potvrđuje i fotografija ličnog dokumenta do koje je Objektiv ekskluzivno došao.

Foto: Privatna arhiva

Opremljena novim dokumentima sa izmenjenim imenom, Dijana je pobegla iz Srbije, izabravši Tel Aviv za svoju novu bazu. U prestonici Izraela provela je mesec dana, pripremajući se za poslednji korak u svojoj transformaciji – plastične operacije kojima bi izmenila lični opis. Pitanje je na kojoj bi se svetskoj destinaciji u ovom momentu krila van dometa ruke pravde da je u svemu tome nije sprečio poziv njenog najbližeg saradnika i doskorašnjeg šefa Nebojše Stefanovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

MINISTAR KAO GARANT

Sadašnji ministar odbrane, kako saznaje Objektiv iz dobro obaveštenih izvora, trudio se na sve načine da obezbedi amnestiranje Hrkalovićeve od teških krivičnih dela i osude javnosti kojom je bila izložena odmah po odlasku iz MUP.

– Stefanović nije želeo da nakon Dijanine smene bude viđen sa njom, koja je već bila na zlom glasu jer je do guše bila umešana u kriminal. Zato se komunikacija obavljala preko zajedničke prijateljice, koja je prenosila poruke. Preko nje on joj je poručio da nema potrebe da negde odlazi, ali Dijana ga najpre nije poslušala. Tražila je i bilo joj je omogućeno izdavanje nove lične karte koja je glasila na ime Nika Rina, koje je sama odabrala – otkriva naš izvor samo deo očigledne duboke povezanosti Stefanovića i Hrkalovićeve.

BEŽANJE IZ SRBIJE

Prema saznanjima Objektiva, bivša najbliža saradnica ministra Stefanovića otputovala je u Tel Aviv kako bi u potpunosti promenila svoj izgled i dalje nastavila da živi bez ikakvih briga i opterećenja.

– Hrkalovićeva je takva i kada nešto odluči, nema te sile koja bi je od toga odvratila. Za svaki slučaj, da ne bi bila prepoznata negde, htela je da uradi kompletnu operaciju lica po ugledu na mnoge svetske kriminalce koji su ostatak svog života u civilstvu provodili spokojno i bez mnogo trzavica. U Tel Avivu je boravila već mesec dana i počela je sa pripremama za operaciju koja bi joj izmenila lice do neprepoznatljivosti. Međutim, Stefanović ju je pozvao i ubedio da za tim nema potrebe i da će joj on lično pomoći u tome da ostane u Srbiji, garantujući joj da će izbeći hapšenje i da samo treba da bude strpljiva i sačeka promenu vlasti, koja će uslediti. Tvrdio je da imaju zaštitu Amerikanaca i podršku iz vrha vlasti SAD. Ipak, umesto da dočekaju pad Vučića, dočekali su njeno hapšenje i razotkrivanje brojnih zajedničkih zakulisnih radnji – priča naš izvor.

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem broju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar