Manekenke napale DOSTAVLJAČA pice i terale na blud: Ono što se čuje na SNIMKU je sramota – mladić u šoku

One bi mogle da dobiju ozbiljan kriminalni dosije zbog ovog slučaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Hybrid Images / Cultura RF / Profimedia,Profimedia

Holandska javnost ovih dana svedoči izuzetno zanimljivom slučaju. Naime, dve lepotice iz Alkmara mogle bi da završe u zatvoru na tri meseca jer su pokušale seksualno da iskoriste dostavljača pice.

Naime, Kato van der Kurk i Mišel de Koning, tako bi mogle da dobiju kriminalne dosijee u kojima će se spominjati pedofilija, budući da je dostavljač pice u vreme incidenta bio maloletan (imao je 17 godina).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njih dve se nalaze se na listi 500 najlepših žena u Holandiji, obe su do sada imale priliku da poziraju za ugledne svetske erotske magazine.

Priča kaže da su se te večeri nalazile u stanu u kom je bilo seksualnih odnosa “na sve strane”, da su bile pod uticajem alkohola i droga, te da su vrlo izazovno odevene dočekale mladića i krenule da ga pipkaju po intimnim delovima tela.

Sve su to snimale mobilnim telefonom, pa tužiteljstvo nije imalo apsolutno nikakvih poteškoća tokom dokaznog postupka.

– Ovo je ultimativni san svakog dostavljača pice, ali i naš. Dođi da ga zajedno ispunimo – čuje se tokom tog snimka u trajanju od 43 sekunde, a na kojoj se ujedno i vidi kako jedna od lepotica stavlja ruku na mladićevo međunožje.

Mladić se potom povukao uz izgovor da mora da nastavi da radi, a na suđenju je rečeno da je nedugo zatim pretrpeo napad panike budući da je u prošlosti bio seksualno zlostavljan.

Advokat devojaka pokušao je da ih odbrani uz tvrdnju da je u pitanju bila šala koja je izmakla kontroli, da se mladić njegovim klijentkinjama činio starijim, ali ta priča nije prošla jer su ogorčene devojke nešto kasnije nazvale mladićevog poslodavca i zatražile da ga se otpusti jer je odbio seksualni odnos sa njima.

Presuda će biti doneta 2. novembra, a tužilac je u završnom izlaganju rekao sledeće:

– Zamislite samo da je situacija bila obrnuta, da su se dvojica punoletnih tipova tako ponela prema 17-godišnjakinji. Za mene tu nema nikakve razlike i devojke moraju odgovarati za seksualni napad i za snimanje filma pedofilskog sadržaja – zaključio je on.

BONUS VIDEO



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar