Oglasila se TRUDNA voditeljka koja je dobila koronu, rekla koje simptome je imala: VAKCINA me je spasila

Ispričala kako se oseća i koji su joj bili strahovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/svetlana.grubor

Nakon što se pročulo da se u šestom mesecu trudnoće zarazila koronavirusom, voditeljka “Novog jutra” Svetlana Grubor oglasila se i otvoreno govorila o svemu.

– Nisam ni mogla da pretpostavim da imam koronu, jer sam vakcinisana. Simptome nisam imala specijalne, malo mi je bio zapušen nos… Posle nekoliko dana, miris je počeo da mi se gubi i to mi je bio signal. Testirala sam se, stigli rezultati da sam pozitivna. Moj ginekolog mi je odmah rekao da se ne brinem, da će sve biti ok jer sam vakcinisana, da su male šanse da se bilo šta iskomplikuje – rekla je ona za Pink.rs.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram/Printscreen/svetlana.grubor

– Samo zato što sam vakcinisana prošla sam bez ikakvih tegoba, lekova… Temperaturu nisam imala, sve je bilo normalno. Najsrećnija sam na svetu što sam se vakcinisala, iskreno da vam kažem. Vakcinisala sam se mesec dana pre nego što sam zatrudnela, ispostavilo se da je to najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Pre mesec dana sam dobila obaveštenje za treću dozu… Vakcina me je spasila, ali bukvalno. I takođe, bitna stvar, sve moje kod kuće, koje sam zarazila – dodala je ona.

U izolaciji je već 10 dana, a ističe da joj nije bilo nimalo svejedno kada je saznala da je zaražena.

– To je toliko teško, jer ti kao trudnica ne možeš da piješ mnoge lekove kojima se leče svi ostali, sama ta činjenica i neizvesnost je užasna. Svaka žena koja planira trudnoću bi trebalo da se vakciniše. Meni je to u glavi bio jedini mir u tim trenucima, to što sam se vakcinisala, pa sam očekivala da se ništa neće iskomplikovati i da će sve proći odlično, kako i jeste. Teško mi je palo, u tom momentu ti ne znaš, ali mi je doktor ulivao veliki mir da će biti sve u redu, i samo sam ga slušala – rekla je Svetlana za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar