“To nije bolest, nego STANJE iz kog može da se izađe”: Anja Mit progovorila o zdravstvenim PROBLEMIMA

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostić

Anja Mit trenutno je jedna od najangažovanijih mladih glumica, te je zbog toga prinuđena da odbija brojne uloge. Ipak, iako je toliko tražena, Anja priznaje da nije uvek zadovoljna svojom glumom.

‒ Nekada mi se jako dopada kako odglumim, nekada onako, dok nekada gađam samu sebe u televizor (smeh). Bitno je da radim punom parom, ali to nekada zna da bude mač sa dve oštrice. Moraš da paziš da ne dođe do zasićenja, tako da sam često u prilici da odbijam neke uloge jer nemam vremena. Sama sebi sam najveći kritičar. Naravno, tu su bake, deke, mama i tata, ali definitivno mi je najvažnije šta ja mislim. Možete da me hvalite do prekosutra, ali ako ja nisam zadovoljna, to nije to – kaže Ana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

KRALJICA KAFANA

Budući da dobro peva, pitali smo je hoće li nešto snimiti.

‒ Volim da glumim, igram i pevam, tako da, samo mi dajte scenu, a ja ću lako. Volela bih da se nađem u svemu (smeh). Bez šale, nikada nisam razmišljala o tome šta bih pevala i kako, ali ako se odlučim da se oprobam u tome, onda ću definitivno to prepustiti ljudima koji se u to razumeju. Ako bih se ja pitala, volela bih da to bude neki pop jer ne verujem da bih mogla sebe da vidim u folk muzici.

Anja ne krije da voli da se opusti u kafani, ali iako tamo dođe kao gost, neretko završi kao glavna zvezda večeri:

‒ Volim kafanu, ali sve u normalnim granicama. Kada se nađem u kafani, ne stignem da naručujem pesme, jer moji prijatelji uglavnom naručuju nešto da im ja pevam. Trenutno nemam vremena za kafanu jer ujutru ustajem u pet sati i idem na snimanje, ali svakako da više volim kafanu nego neki noćni klub za izlazak jer tamo mogu da osetim čar razgovora, a u klubu to ne mogu. Ne volim da izlazim na mesta gde jedni druge ne čujemo od preglasne muzike.

ZDRAV ŽIVOT

Mlada glumica je početkom marta otkrila da joj je zdravlje narušeno zbog ubrzanog tempa života i nepravilne ishrane, što je dovelo do pojave insulinske rezistencije.

‒ Otkrila sam da mi je poljuljano zdravlje da bih podelila svoje iskustvo sa drugima. To nije bolest nego stanje iz kog može da se izađe ako se leči. To je predstanje nakon kog može a i ne mora da dođe do dijabetesa ako se hranite dobro i ako trenirate. Kada je to izašlo u medijima, moja porodica se istresirala jer je pisalo da ja imam opaku bolest, što je amaterski i vređa novinare poput vas koji dobro radite svoj posao ‒ kaže Anja i dodaje da se sada oseća odlično:

‒ Na početku sam osetila da nemam onu ludačku energiju koju inače posedujem i otišla sam da uradim test. Kada su otkrili da imam insulinsku rezistenciju, počela sam da se hranim pravilno, da vežbam i, hvala bogu, sada se osećam odlično. Nisam u potpunosti otklonila to stanje, ali bitno je da je napredak evidentan ‒ zaključuje glumica za naš list.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

OVAJ I DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE ČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU ŠTAMPANOG OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar