Desna je ruka “ubice novinara”, ima neizlečivu bolest, a posle 15 godina uspela je da uđe u fudbalski vrh

Ispunila joj se dugogodišnja želja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Odjeknula je vest u svetu da su Arapi kupili Njukasl, a veliki uticaj na ovaj posao imala je Amanda Stejvli koja je njegova desna ruka princa Mohameda bin Salmana.

Ona se izborila i da ima svojih deset odsto akcija sa svojom kompanijom “PCP Kapital Partners”. Gospođica Stejvli je već dugo pokušavala da bude deo Premijer lige, pošto je probala da kupi Liverpul, a 2008. godine bila je deo prodaje Mančester sitija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što mnogi ne znaju o njoj jeste da se bori sa opakom bolešću, a to je Hantingtonov sindrom koji joj je ustanovljen 2013. godine i za njega još uvek nema leka. Bolest uzrokuje brojne promene raspoloženja, gubitak memorije i nevoljne pokrete tela, a doktori su joj rekli da bolest kod nje “spava” i da je može aktivirati stres i povećan napor na poslu. Gen je nasledila od majke.

Kako pišu britanski mediji, ona je dve godine bila u vezi sa princom Endrjuom i koji je bio spreman da je zaprosi, ali Amanda je to prekinula pošto nije želela da bude deo kraljevske porodice.

– Endrju je divna osoba zaista, ali da sam se udala za njega izgubila bih svoju samostalnost – rekla je jednom prilikom.

Podsetimo, ozloglašeni princ Mohamed bin Salman je u javnosti poznat po tome što je navodno naručio ubistvo novinara Džamala Kašogija, kako su objavile američke obaveštajne službe. U nedavnom intervjuu za TV kanal CBS rekao je da kao lider preuzima “punu odgovornost” za ubistvo tog pripadnika “sedme sile”.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar