On vam svaki dan šalje PORUKE, ali vas nikad ne zove na telefon da pričate? EVO šta to znači za vaš odnos

Možda je stidljiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Devojke stalno postavljaju jedno isto pitanje: “Kad momak svakodnevno šalje poruke, a ne zove, šta to znači? Da li mu se sviđam ili ne?”.

Nekim ženama je samo slanje poruka bez telefonskih poziva crvena zastavica koja ukazuje na to da se ne dopadaju momku. U takvim slučajevima žele da znaju da li nešto nije u redu sa njim ili sa njima samima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“On mi svakodnevno šalje poruke, ali me nikad ne zove – zašto mi šalje samo poruke?”

Pa, pokušajmo da odgovorimo na to pitanje tako što ćemo dublje razmotriti kako momci šalju poruke kada im se devojka sviđa.

Prvo i najvažnije, jedina osoba koja zaista može odgovoriti da li je to samo slanje poruka od strane momka u redu, jeste vi. Nije da ne možete verovati drugima i njihovom mišljenju. Ali kada se radi o sitnicama, vi ćete biti ti koji ćete se suočiti sa posledicama ponašanja koje prihvatate od njega, pa bi trebalo da uzmete u obzir sve što mislite i osećate pre nego što se odlučite šta ćete učiniti.

Počećemo sa kratkim pitanjem: Da li ste u poslednje vreme posetili svoj omiljeni kafić ili restoran i videli grupe muškaraca za jednim stolom dok razgovaraju sa drugim ljudima preko telefona?

Foto: Shutterstock

Odgovor će najverovatnije biti: “Ne, nisam.”

Većina muškaraca ne dobija isto takvo uzbuđenje kao mnoge žene kada razgovaraju sa drugom osobom preko telefona. Muškarci su generalno vođeni ishodom, zanimaju ih direktne stvari. Nema “trčanja” okolo. Nema nepredviđenih okolnosti.

Kratke i jasne poruke za većinu njih dobro funkcionišu, ali i zahtevaju malo truda. Imajte na umju da ovo ne znači da muškarci ne vole s vremena na vreme da razgovaraju sa ženom preko telefona. Zapravo, to je od suštinskog značaja za mnoge od njih, ali možda nećete videti razgovor preko telefona kao prioritet u vezi.

Takođe, slanje poruka može biti jedini način na koji stidljivi momak može ugodno da komunicira sa devojkom. Upamtite da ne smete dozvoliti da muške prednosti komuniciranja preko poruka ometaju nešto dobro s vaše strane.

Foto: Shutterstock/Don Pablo

Možda on vidi slanje poruka kao jedini način na koji vam može pokazati svoj puni nivo interesovanja, a da se ne plaši kompletnog odnosa sa vama. Važna stvar koju treba da imate na umu: ako mu se baš ne sviđate, uvek bi mogao da se odluči za tu opciju da vam uopšte ne pošalje poruku. Činjenica da šalje poruke, pa čak i ako vas ne zove, znači da pokazuje neko interesovanje za vas.

Možda ćete biti iznenađeni koliko muškaraca se oseća anskiozno kad je u pitanju strah od odbijanja, zbog čega se povlače u svoju zonu komfora i komuniciraju sa vama na pasivniji način.

Ako momak bira da vam svaki dan šalje poruku umesto da vam se javi, to ne znači da nešto nije u redu ili da mu se ne sviđate. U stvari, to bi moglo značiti da ste na putu do nečeg sjajnog!

Pokušajte da budete malo strpljivi jer njegovo poverenje vremenom raste. Ako vaša veza ojača i kažete mu da vam je razgovor telefonom važan, daće sve od sebe da vas pozove.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar