Đoković konačno progovorio o vakcinaciji i svima zapušio usta jednom za svagda

To je privatna stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Najbolji srpski teniser i igrač planete  Novak Đoković konačno se oglasio o temi koja zanima ceo svet – vakcinacija zbog korona virusa.

Govorio je i o svojoj odluci da li će ići u Australiju i ovime je odlučio da stavi tačku na ovu temu, bar kada je on i njegov privatni život u pitanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pratim situaciju oko Australije i koliko sam razumeo konačna odluka Vlade Australije i Tenis Australije biće za dve sedmice, znači to je prva ili druga nedelja novembra. Ne verujem da će se nešto mnogo menjati uslovi u odnosu na ono što već znamo. Kao što je to bio slučaj i ove godine, biće dosta nekih restrikcija. Ono što sam čuo od svog menadžera koji je u direktnom kontaktu sa ljudima iz Federacije Australije jeste da oni pokušavaju da poboljšaju uslove za sve. I za one koji su se vakcinisali i za one koji nisu.

– Zauzimam stav koji zauzimam i uvek sam isto razmišljao. Neću da otkrijem svoj status da li sam se vakcinisao ili ne. To je privatna stvar i po našem zakonu ko god te pita, ti na neki način možeš i da ga teretiš za to što te je pitao. To je neumereno pitanje. Previše ljudi danas dopuštaju sebi takvu slobodu da pitaju stvari i da osuđuju čoveka. Šta god ti da odgovoriš: ‘Jesam, nisam, možda, ne znam, razmišljam!’ oni će to da zloupotrebe – istakao je Đoković za Blic.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Svaka čast care slažem se sa tobom to je lična stvar a šta god da kažeš ili uradiš oni zlobnici koji ti zavide će to iskoristiti da te napadnu i povrede.Nemoj da im pružis tu priliku neka se krčkaju u sopstvenoj zavisti i zlobi.Uz tebe sam u svemu samo napred CARE volimo te!!!???❤❤❤

    Odgovori

Ostavite komentar