Kristijan otkrio šokantne detalje o Ninu Rešiću: Našao sam ga BAČENOG u SVINJCU

Sve ispričao do detalja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Amir Rešić Nino preminuo je 2007. godine u 43. godini života, a detalji vezani za njega ni danas ne prestaju da zanimaju domaću javnost.

Njegova ćerka Sandra već nekoliko godina je redovna u rijalitiju “Zadruga”, a jednom prilikom je Kristijan Golubović ispričao detalj vezan za njegovo poznanstvo sa Ninom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rešićkinog oca sam našao bačenog u svinjcu. Ja došao kao klinac, autoritet, i kažem: “Šta čoveka maltertirate?!”, jer sam ja imao nešto protiv tog jednog. Slagaću, Ćuprija ili Paraćin, tu je negde neko selo bilo… Bila je malo tada i ratna klima, i hteli da ga omalovaže, čovek ode i pevao… Kaže: “Ja bih da idem”. “Kako da ideš, bato? Mikrofon u ruke!”. Grogoću svinje, čoveku stvarno bilo neprijatno. Preplašio se, neka žena javi, društvo sedelo sa mnom. Javili, kaže: “Treba jednom čoveku”, “Ko je?”, “Nino”… Dotrčim, povadimo pištolje, pitamo gde je čovek, a on u svinjcu tamo… Pevao, pa ga vratili nazad u svinjac. Spasao sam ga od poniženja i svega – ispričao je Kristijan svojevremeno u Zadruzi.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar