SRAMNO

Prištinski ministar za Šolakovu i Đilasovu televiziju u Hrvatskoj: Gde Vučić vidi UGNJETAVANJE Srba?

Predsednik Vučić je sinoć poručio da treba da bude sramota države koje tvrde da je poslednja akcija naoružanih snaga lažne države Kosovo na severu bila legitimna borba protiv korupcije i organizovanog kriminala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: United Group, ATAImage

Ministar unutrašnjih poslova lažne države Kosovo Dželjalj Svečlja je u izjavi za hrvatsku televiziju “Nova” upitao gde predsednik Srbije Aleksandar Vučić vidi ugnjetavanje Srba na severu Kosova i Metohije, dodavši da prištinske vlasti samo “žele da nametnu vladavinu zakona”.

– Gde Vučić ili njegova Vlada vide ugnjetavanje Srba kada mi želimo da nametnemo vladavinu zakona – upitao je Svečlja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zanimljivo je da ministar lažne države ovu izjavu daje za televiziju “Nova”, koja se nalazi se u sastavu “Junajted medije”, kompanije u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, a koji je poznat po bliskim vezama sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom. Poznato je i da se ova televizija nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom.

Podsetimo, predsednik Vučić je sinoć poručio da treba da bude sramota države koje tvrde da je poslednja akcija naoružanih snaga lažne države Kosovo na severu bila legitimna borba protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Foto: Printscreen

Ako je to bila ta borba u kojoj su, primetio je ironično, hapsili “fantu” i “koka-kolu”, zašto su onda, upitao je, ispalili stotinu metaka, bacali suzavac i šok bombe.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar