Selo u šoku: 30 muškaraca DEVET MESECI silovalo otetu devojčicu (15), dok na ovaj način nije spasena

Osećala se kao da će do kraja života biti u paklu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Policija indijskog grada Tanea imala je u poslednjih mesec dana pune ruke posla nakon što je otkriveno da je 30 muškaraca iz sela Dombivli silovalo otetu petnaestogodišnju devojčicu.

Devojčica je oteta još u januaru na ulici u Taneu. Potom su je trojica muškaraca koji su bili u kombiju odvezli u Dombivli gde su je smestili u napušten podrum kuće jednog od njih.

Sedam godina je silovao DEDA: Majka krila mračnu tajnu od muža, a kad je on saznao – dogodio se UŽAS

Tamo su se prvo danima iživljavali nad devojčicom uskraćujući joj obroke i ličnu higijenu, a onda su krenuli da je naizmenično siluju. Prvo su to radila njih trojica, a potom i još neki prijatelji iz sela. Trojica Indijaca koji su je i kidnapovali, snimali su svoje zločine, a potom su je ucenjivali da će je uništiti ako ih napusti.

Tokom narednih meseci, nesrećna devojčica koju je bezuspešno tražila porodica po regionu doživela je i to da su meštani nekoliko dečaka “pretvorili u muškarce”, odnosno da su je i oni, uzrasta od 15 do 18 godina silovali po nekoliko puta.

Koliko su se osokolili silovatelji u nameri da unište devojčici život govori i podatak da su je nekoliko puta za devet meseci seljakali i po okolnim selima poput Badlapura, Murbada i Rabalea, kako bi je “probali” i neki drugovi.

Nije poznato kako se devojčica oslobodila okova u podrumu u Dombivliju i pobegla napolje, ali se sumnja da joj je u tome pomogao jedan od mlađih meštana koji se sažalio na nju.

Devojčica je selo napustila u toku noći, a ujutro se obrela u policijskoj stanici u Taneu. Opsežnom akcijom policije koja ju je i tražila, samo na pogrešnim lokacijama, ustanovljeno je da je devojčicu silovalo ukupno 30 muškaraca tokom devet meseci zatočeništva.

– Na početku istrage osumnjičili smo 33 muškarca za silovanje ove devojke, ali sada ih je 30, od toga dva momka su mlađa od 18 godina. Slučaj ćemo uskoro okončati. Devojka je na bezbednom i pod jakom je traumom – rečeno je u policiji Tanea.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar